Beşiktaş'ta Vincin Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Vincin Devrilmesi

Beşiktaş\'ta Vincin Devrilmesi

Otomobilin üstüne devrilen vinç nedeniyle trafiğe kapanan Yıldız katılım yolunun Boğaziçi Köprüsü istikameti vincin kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

23.10.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta vincin otomobilin üstüne devrilmesi nedeniyle trafiğe kapanan Yıldız katılım yolunun Boğaziçi Köprüsü istikameti vincin kaldırılmasıyla yeniden açıldı.

Yıldız katılım yolunda peyzaj çalışması için kullanılan 34 UT 2138 plakalı vinç, yoldan geçmekte olan Recep Cengiz yönetimindeki 34 FT 4448 plakalı otomobilin üstüne devrildi. Sürücünün yara almadığı kazada otomobilde hasar oluştu.

Otomobil sürücüsü Recep Cengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşini çalıştığı iş yerine çocuğunu ise okula bıraktıktan sonra Anadolu Yakası'ndaki iş yerine gittiği sırada kazanın yaşandığını belirterek, "Köprüye yavaş yavaş seyrediyorduk. Ne olduğunu anlamadım. Yol kenarındaki vinç bir anda aracımın üzerine düştü. 30 santimle yırttım. Sağ ön kapıdan çıktım. Çıktıktan sonra olayın vahametini anladım. Bu çalışma aşağı yukarı 1 aydır her gün yapılıyor. Allah'a şükür yaralı ve can kaybı yok" diye konuştu.

Kaza nedeniyle yolun Boğaziçi Köprüsü istikameti trafiğe kapanırken kazanın olduğu yere getirilen bir iş makinesi ile vinç devrildiği yerden kaldırıldı. Vincin kaldırılmasının ardından trafik, polis ekiplerince kontrollü olarak tek şeritten tekrar açıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Vincin Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement