Beşiktaş'ta Yerli Yardımcı Hoca Konusu Askıya Alındı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Yerli Yardımcı Hoca Konusu Askıya Alındı

Beşiktaş\'ta Yerli Yardımcı Hoca Konusu Askıya Alındı

Beşiktaş'ta bir süredir teknik ekibe eski futbolculardan birinin dahil edilmesi düşünülüyordu.

07.06.2014 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah beyazlı takımın futbol direktörü Önder Özen, yaklaşık 2 ay önce teknik direktör Slaven Bilic’in ekibine yerli bir antrenör getirmeyi gündemine almıştı.

Bu planlama doğrultusunda Beşiktaş’ta bir dönem forma giyen İlhan Mansız ile görüşen Özen, takımın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez’i de teknik kadroya dahil etmeyi düşünmüştü. İlhan Mansız’ın yedek kulübesinde görev yaparak, takımdaki yurt dışı doğumlu Türk oyunculara yardım etmesi, İbrahim Üzülmez’in ise genç oyuncuların gelişimine katkıda bulunması ön görülmüştü. Ancak Hırvat teknik adamın konu ile ilgili net kararını vermemesi, yerli antrenör konusunda belirsizliğe neden oldu.

Bilic’in şu an ekibinde yardımcı antrenör olarak Nikola Jurcevic, Edin Terzic ve kondisyoner Miljenko Rak yer alıyor. Bilic’in yeni sezonda da bu ekip ile yola devam edeceği ve teknik kadroda değişikliğe gidilmeyeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca Nevzat Demir Tesisleri’ndeki sahalar yeni sezon öncesi bakıma alındı. Siyah beyazlı futbolcuların özellikle geçen sezon yaşadığı sakatlıklarda gündeme gelen antrenman sahaları bölgesel olarak değiştirilip, problemli olan zemine yeni çim döşeniyor. Bu çalışma haziran ayının sonuna kadar tamamlanacak ve sezon hazırlıkları başlamadan sahalar hazır hale getirilecek.

KAYNAK: Ntvspor

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Yerli Yardımcı Hoca Konusu Askıya Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement