Beşiktaş'tan 8 Milyon Euro! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan 8 Milyon Euro!

Beşiktaş\'tan 8 Milyon Euro!

Beşiktaş, İngiltere Championship ekibi Newcastle United forması giyen Remy Cabella'yı sıkı markaja aldı.

25.06.2016 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, İngiltere Championship ekibi Newcastle United forması giyen Remy Cabella'yı sıkı markaja aldı. Fransız basınındaki kaynaklar, Beşiktaş'ın Fransız orta saha için cazip bir teklif yaptığını doğruladı.

Beşiktaş'ın Cabella için 8 milyon Euro'yu bulan bir teklif yaptığı ifade ediliyor. Sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçiren 26 yaşındaki ofansif orta saha, kirama süresinin bitmesinin ardından kulübü Newcastle United'a döndü.

İngiltere Ligi'nden Championship Ligi'ne düşen Cabella'nın burada futbol oynamak istemediği ve Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir takımda yer almak istediği ifade edildi.

REMY CABELLA KİMDİR?

Fransa Ajaccio 1991 yılı doğumlu olan Cabella, profesyonel kariyerine Montpellier takımında başladı. 2004-09 yılları arasında bu kulüpte oynayan yetenekli oyuncu Arles-Avignon takımındaki bir yıllık kira sürecinin ardından 2014 yılında Newcastle United'a transfer oldu. Burada 1 yıl geçiren Fransız oyuncu geçtiğimiz sezon Marsilya'ya kiralandı ve başarılı bir performans sergildi. Marsilya'da 45 resmi maç oynayan yetenekli futbolcu 6 gol attı ve 3 asist yaptı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan 8 Milyon Euro! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement