Beşiktaş, Loukas Vyntra'yı Gündemine Aldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Loukas Vyntra'yı Gündemine Aldı

Beşiktaş, Loukas Vyntra\'yı Gündemine Aldı

Gökhan ve Lanzini'den müjde bekleyen Beşiktaş, Levante'de forma giyen Yunanlı Loukas Vyntra'yı da gündemine aldı.

23.07.2014 08:46  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona daha güçlü bir Beşiktaş parolasıyla girmek için Demba Ba gibi bir yıldız transferini sessiz bir şekilde bitiren Beşiktaş Yönetimi, bu kez gündemine, Loukas Vyntra’yı aldı. Teknik Direktör Slaven Bilic’in çok istediği ve Dünya Kupası’nda forma giyen Vyntra ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı ifade edildi.

KARTAL'A YUNAN SAĞ BEK

İspanya Ligi’nde Levante’de forma giyen Yunan oyuncu Loukas Vyntra’nın hem stoper, hem de sağ bek olması, 33 yaşındaki Yunanlı oyuncunun şansını daha da artırdı. Vyntra’nın ilk etapta kiralık olarak transfer edileceği belirtilirken, opsiyonlu bir sözleşme yapılacağı ifade edildi. Buna göre futbolcu 25 maçtan fazla forma giyerse, sözleşmesi otomatik olarak uzayacak. Yunan oyuncunun alınması durumunda, yönetim bir süredir görüştüğü Kayserisporlu Sefa dosyasını ise tamamen kapatacak.

MOLEDA DA YEDEKTE

Kartal’ın yedeğindeki diğer savunmacı da Moledo... Ukrayna’da yaşanan iç karışıklık nedeniyle Metalist Kharkiv, Güney Amerikalı futbolcularını satışa çıkardı. Bunun üzerine siyah-beyazlı yönetim yeniden harekete geçti.

Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Töre ve Lanzini transferlerini de bir an önce bitirmeye çalışacak. Hem Gökhan Töre, hem de kulübü Rubin Kazan ile problemler yaşadığı için bu transferi henüz bitiremeyen Beşiktaş Yönetimi’nin Lanzini transferinden daha fazla umut beslediği ortaya çıktı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Loukas Vyntra'yı Gündemine Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement