Beşiktaş'tan Demba Ba Harekatı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Demba Ba Harekatı

Beşiktaş\'tan Demba Ba Harekatı

Beşiktaşlı işadamı Mübariz Mansimov, Chelseali golcünün transferinde devreye giriyor.

13.07.2014 04:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını '1 kuruşu dahi gereksiz harcamama' prensibiyle sürdüren Beşiktaş'a sürpriz bir isimden destek geliyor... Kasımpaşa Kulübü'nün yöneticisi olmasına rağmen Beşiktaşlılığı ile tanınan Azeri işadamı Mübariz Mansimov, siyah-beyazlıların uzun süredir istediği Chelsea'nin golcü oyuncusu Demba Ba'nın transferinde devreye girecek...

Orman görüşmüştü

Mansmov önümüzdeki günlerde Chelsea'nin sahibi olan yakın arkadaşı Roman Abramovich ile Bodrum Yalıkavak'ta biraraya gelecek... Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın daha önce Chelsea'nin CEO'su Ron Gourlay ile Londra'da görüşüp altyapısını oluşturduğu bu transfer için ünlü oligarktan kolaylık isteyecek olan Mansimov, Abramovic'i Demba Ba'yı Beşiktaş'a vermesi konusunda ikna etmeye çalışacak.

Kadroya girmesi zor

Bilindiği gibi Chelsea'nin kadrosunda Fernando Torres var. Ayrıca geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Everton'da harikalar yaratan Belçikalı Romelu Lukaku bu yıl bir yere gönderilmeyecek. Ayrıca Atletico Madrid'den 40 milyon Euro'ya Diego Costa da transfer edildi. Yani şu an için Demba Ba takımın 4. forveti olarak gözüküyor ve bu da transferin gerçekleşebilmesi için önemli bir faktör.

Sabri gündemde yok

Beşiktaş, G. Saray'da kamp kadrosuna alınmayan Sabri Sarıoğlu'nun transferine yönelik girişimde bulunacaklarına dair haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Böyle bir transfer girişimi söz konusu değildir. Planlamamızda da böyle bir transfer hiçbir şekilde bulunmamaktadır" denildi.

Şampiy10

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Demba Ba Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement