Beşiktaş'tan Gökhan Gönül'e: Bize Gel Huzuru Yakala - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Gökhan Gönül'e: Bize Gel Huzuru Yakala

Beşiktaş, Fenerbahçeli Gökhan Gönül'e menajeri aracılığıyla gönderdiği mesajda "Fenerbahçe'de stresli günler geçiriyorsun. Bize gel huzuru yakala" ifadelerini kullandı.

21.05.2016 10:50  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül, Sarı-Lacivertli yönetim ile anlaşamadı. Beşiktaş hemen harekete geçti. Yıldız futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptı. Gökhan'a "Fenerbahçe'de stresli günler geçiriyorsun. Bize gel huzuru yakala" diye teklif yaptı.

Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Önümüzdeki hafta kupa maçından sonra Fenerbahçe ile bir görüşme daha yapacağız. Eğer anlaşma sağlayamazsak o zaman teklifinizi değerlendirebiliriz" yanıtını verdi.

FİKRET ORMAN BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Gökhan Gönül'ün menajeri ile Başkan Fikret Orman'ın görüştüğü ve "Gökhan tartışmasız Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri. Böyle efendi ve işini iyi yapan bir oyuncuyu kadromuzda görmek isteriz. Elbette Fenerbahçe ile görüşmesine saygı duyarız. Ama Gökhan'ın Beşiktaş'ta oynaması hem kendisi hem de bizim için çok iyi olur" dediği öğrenildi.

1.5 MİLYON EURO İMZA PARASI ÖNERDİ

Beşiktaş'ın Gökhan'a 1.5 milyon Euro imza parası, yıllık 1.7 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro teklif ettiği belirlendi. Fenerbahçe'nin de Gökhan'a yıllık 1.5 milyon Euro önerdiği iddia edildi. 31 yaşındaki Gökhan'ın ise hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'tan yıllık 2 milyon Euro istediği belirlendi. Fenerbahçe Yönetimi ise görüşmelerde Gökhan'a taviz vermeyi düşünmüyor. Beşiktaş Yönetimi ise takım içindeki dengeleri bozmamak için Gökhan'a önerdiği yıllık ücrette bir artırımda bulunmayacak. Ancak tecrübeli oyuncuya önerilen 1.5 milyon Euro'luk imza parası 2 milyon Euro'ya çıkabilir...

(Kaynak: Takvim)

Beşiktaş\'tan Gökhan Gönül\'e: Bize Gel Huzuru Yakala

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Gökhan Gönül'e: Bize Gel Huzuru Yakala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement