Beşiktaş'tan Hakemlere Tepki - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Hakemlere Tepki

Beşiktaş\'tan Hakemlere Tepki

"Böyle başlarsak ligin sonu iyi olmaz" diyen Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak, Ali Palabıyık'ı özür dilemeye davet etti.

23.08.2015 01:28  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Trabzonspor ile oynadıkları mücadeleyi yöneten hakem Ali Palabıyık'a ilişkin yaptığı açıklamada, " Hakemlerin olma sebebi adalet dağıtmak. Gördüğüne eşit adaletini dağıtacak. Daha ilk başta böyle bir şeye başlarsak bu ligin sonu hiç iyi gelmez" dedi.

"EŞİT BİR MÜCADELE OLDU"

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 2-1'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak, "2. hafta evimizde oynadığımız ilk maçta 2-1 mağlup olduk, çok üzüntülüyüz. Çünkü geçen hafta Mersin'e karşı çok iyi başladık. İyi futbol, bol gollü bir maç oldu. Onun akabinde de bütün camia ve taraftarımız bu maça geldiler. Futbolun içinde bu var. Eşit bir mücadele oldu. Sezon başı ve yolumuz daha uzun. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Buradan çıkıp önümüze bakacağız" dedi.

"BU LİGİN SONU HİÇ İYİ GELMEZ"

Maçın hakemi Ali Palabıyık'a yönelik tepkiler olduğunun hatırlatılması üzerine Albayrak, "Bunları biz düzeltemeyiz. Bunları düzeltecek olan merciler var. Biz sadece takım kurmak ve takımımızın daha iyi performans sağlamasını sağlamakla mükellefiz. Hakemlerin performansını iyi yapacak olan mekanizma bizler değiliz. Kamuoyunun gözünün önünde oldu. Hakemlerin olma sebebi adalet dağıtmak. Gördüğüne eşit adaletini dağıtacak. Daha ilk başta böyle bir şeye başlarsak bu ligin sonu hiç iyi gelmez. Türkiye'de kişiler şunu yapmalı; Özür dilemekte bir erdemdir. İnsanlar hata yapınca özür dilemesini bilmeli. Camialar büyük ve hedefler çok yukarıda. Büyük yatırımlar yapılıyor. Beklentiler çok yukarıda. Hakemleri konuşmamalıyız. Önde futbol ve futbolun güzellikleri olmalı" diye konuştu.

"UZUN BİR MARATON"

Mücadelede kırmızı kart gören Quaresma'nın performansını da değerlendiren Metin Albayrak, "Bu futbolun içinde var. Bir kişinin üzerine bağlamamak lazım. Yenilirsen takım olarak yenilirsin yenersen de takım halinde yenersin. Bugün kazanmak için çıktık ve pozisyon bulduk. Kaçırdığımız çok pozisyon vardı. Mağlup olduk ve çok üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Buraya kadar geldiler ve destek verdiler. Moraller hiç bozulmasın. Bu takım, bu teknik heyet ve futbolcular bunun altından kalkabilecek güçte. Büyük bir camiayız. Bizim yanımızda olmaya devam etsinler. Bu uzun bir maraton" dedi.

"LUKAS ALTERNATİFLERDEN BİR TANESİ"

Transferde adı geçen Lucas Leiva için girişimlerin sorulması üzerine Albayrak, şunları söyledi: "Bitmeden bir şey söylemek söz konusu değil. O bölgede bizim beklemediğimiz sakatlıktan dolayı hasıl olan ihtiyaç var. Lukas da onlardan bir tanesi. Sadece o değil. Lukas birkaç tane alternatiften bir tanesi. İnşallah önümüzdeki hafta transferde yeni gelişmeler transferde söz konusu olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Hakemlere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • asi horoz: Eğer dün gece hakemin katletdigi takım varsa o da Trabzonspor, querasmayi 45 , dakikada atamadi querasmayi golü yüzde yüz faul top hareket halindeyken oyuna sokuyor. birde cenk Tosun okay yüzde yüz penaltı yapıyor. Beşiktaşın hakkı nerde yeniyor atadı gökhan boskaleye. 6 3 Yanıtla
  • Ferhat ipek: 1. Aykut topsuz alanlarda inanılmaz darbeler yaptı, kartsız tamamladı. 2. Aynı pozisyonlarda BJK'ya faul çalmayan hakem TS'ye çaldı. 3. Q7'nin golünü vermeyebilirdi ama onun öncesinde Sarı kartı olan Erkan'ın Töre'ye yaptığı hareket kartlıktı ve atılmalıydı. 4. Q7'ye verdiği ikinci sarıyı malesef Gs ve FB oyuncularına göstermiyorlar. 4 4 Yanıtla
  • Osmanlı : Asıl siz özür dikeyin attığınız ilk gol bile kurallara uygun değildi hiçmi utanmanız yok biraz aynaya bakın öz eleştiri yapın 7 1 Yanıtla
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement