Beşiktaş'tan İmza Şov - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan İmza Şov

Beşiktaş\'tan İmza Şov

Beşiktaş, üç yeni transfer ve beş sözleşme uzatan oyuncuyla basın karşısında imza töreni düzenledi.

30.01.2015 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, yeni transferler ve sözleşme uzatan oyuncular için imza töreni düzenledi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de katıldığı törende oyuncular açıklamalarda bulundu.

İlk olarak söz alan Ahmet Nur Çebi, "Transferlerde bizim payımız yüzde 10. Beşiktaş markasının büyüklüğü bizim işimizi kolaylaştıran çok önemli bir etken. Oyuncu arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Bize hiç zorluk çıkarmadılar. Atiba çok sevdiğimiz bir oyuncu. Sözleşme yenileme görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım en kısa zamanda o da imzayı atacak." dedi.

TOLGAY: SADECE TRABZONSPOR DEĞİL...

Yeni transfer Tolgay Arslan ise "Öncelikle Almanca konuştuğum için özür diliyorum. Türkçem çok iyi değil. Kendimi daha iyi ifade etmek için şimdilik Almanca konuşacağım. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Transfer sürecimde bana çok yardımcı olan yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Hayatta her şey para değildir. Ben mutluluğu seçtim. Bir ay önce bir söz verdim ve bu sözü tuttum. Sadece Trabzonspor'dan değil İngiltere ve İtalya'dan da teklif aldım. Menajerim işini yaptı ve diğer teklifleri bana iletti. Hayatta en çok değer verdiğim insan olan babam da benim iyiliğimi düşündü." diye konuştu.

Başka takımlardan teklif aldığını doğrulayan Veli Kavlak, "Başka takımlarla da görüşmeler oldu ama ben her zaman Beşiktaş'ın öncelikli olduğunu söyledim. Yılbaşında anlaşma sağlandı ve ben burada mutluyum." ifadelerini kullandı.

MILOSEVIC: ONUR DUYDUM

Bir diğer yeni transfer Aleksander Milosevic ise "Beşiktaş'a transfer olduğum için çok mutluyum. Teklifi aldığım gün büyük onur duydum. Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapacağım." diye konuştu.

Daniel Opare de "Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Böyle fırsatlar her zaman karşınıza çıkmaz. Çok çalışarak bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Beşiktaş'ta olmak ayrıcalıktır." dedi.

Sözleşmesini uzatan Ersan Adem Gülüm, "Artık Atınç ve Milosevic ile rekabete gireceğiz. İşim biraz zorlaştı. Yeni sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Yöneticilerimize de çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cuma günü yeni sözleşmeye imza atan Mustafa Pektemek de "Üç buçuk yıldır gururla taşıdığım forma için oynamaya devam edeceğim. Bu nedenle çok mutluyum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Çok çalışacağım." dedi.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan İmza Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement