Beşiktaş'tan Transfer Atılımı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'tan Transfer Atılımı

Beşiktaş\'tan Transfer Atılımı

Hırvat teknik adam Bilic, Beşiktaş yönetiminden somut adımlar bekliyor.

08.07.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Almanya kampı devam ederken, geciken transfer hamleleri teknik direktör Slaven Bilic'in moralini bir hayli bozdu.Lig TV'nin haberine göre Hırvat teknik adam, Başkan Orman ve Sportif Direktör Önder Özen ile bir araya gelerek transfer görüşmelerine hız verilmesi gerektiğini ifade etti. Yeni sezon öncesi sadece Cenk Tosun'un transferi tamamlanırken, Bilic 13 Temmuz'daki İngiltere kampına kadar somut adımlar atılmasını istedi.

FORVET TRANSFERİ

Yunan golcü Konstantinos Mitroglou transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Fulham'ın Leeds United'dan 11 milyon paund karşılığında Ross McCormack'ı transferi etmesi, siyah beyazlıları tekrar harekete geçirdi. İngiliz kulübünün devre arasında Olmypiacos'tan transfer ettiği Mitroglou'yu tamamen gözden çıkardığı ve Beşiktaş'ın son defa Fulham'ın kapısını çalacağı kaydedildi.

GÖKHAN TÖRE BİLMECESİ

Yüksek bonservis ücreti nedeniyle ağırdan alınan Gökhan Töre transferinde ise, menajer Ahmet Bulut, Rubin Kazan ile tekrar masaya oturacak. Rus kulübünün indirime gitmemesi halinde ise kiralama opsiyonu devreye sokulacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'tan Transfer Atılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement