Beşiktaş Taraftarını Gezdiren Napoli'ye, Beşiktaş'tan Cevap Geliyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Taraftarını Gezdiren Napoli'ye, Beşiktaş'tan Cevap Geliyor

İtalya'da güvenlik nedeniyle Beşiktaş taraftarına Napoli turu attırılmasına, kötü davranılmasına karşı Beşiktaş, Napoli taraftarlarına İstanbul turu yaptıracak. Bu tur için emniyetten onay geldi.

01.11.2016 00:12  Güncelleme: 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş - Napoli maçı öncesinde siyah-beyazlı taraftarlara İtalya'da güvenlik gerekçesiyle bütün şehrin dolaştırılması ve bazı taraftarların bu nedenle karşılaşmaya başladıktan sonra girmesine cevap geliyor.

SİNİRLERİ BOZMUŞTU

İstanbul'da oynanacak rövanş öncesinde Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı taraftarlara yapılan sinir bozucu işlemlerin aynısını Napoli taraftarlarına uygulanması yönünde harekete geçti. NTV Spor'dan Övünç Özdem, Beşiktaşlı taraftarlara Napoli'de yaptırılan zorunlu şehir turuna siyah-beyazlıların aynı şekilde cevap vereceğini canlı yayında açıkladı.

İKİ YAKAYI DA GÖRECEKLER

Saat 15:00-16:00 gibi Sultanahmet'te toplanacak 500 Napoli taraftarları, Eminönü'ne getirilecek. İtalyan taraftarlar, vapur ve motorlarla Eminönü'den Harem'e götürülecek. Harem'den otobüslere bindirilecek olan Napoli taraftarları, 1. Köprü yoğun olacağı için 2. Köprü'den Okmeydanı-Tünel'den stada getirilecek.

Bu rotanın Beşiktaş Kulübü tarafından da onaylandığı belirtilirken, Emniyet'in bu rotaya güvenlik gerekçesiyle onay verdiği ve bu güzergah doğrultusunda hiçbir problemin ortaya çıkmayacağı ifade edildi. (Sporx)

Beşiktaş Taraftarını Gezdiren Napoli\'ye, Beşiktaş\'tan Cevap Geliyor

Son Dakika Spor Beşiktaş Taraftarını Gezdiren Napoli'ye, Beşiktaş'tan Cevap Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement