Beşiktaş, Taraftarlarının Çektiği Yol Çilesini Napoli'lilere Yaşatmayacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Taraftarlarının Çektiği Yol Çilesini Napoli'lilere Yaşatmayacak

Beşiktaş, Taraftarlarının Çektiği Yol Çilesini Napoli\'lilere Yaşatmayacak

Beşiktaş, Napoli deplasmanında kendi taraftarlarına güvenlik gerekçesiyle çektirilen yol çilesini, Napoli taraftarlarına çektirmeyecek.

01.11.2016 16:26  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Napoli taraftarları Atatürk Havaalanı'na geldi. İtalyanlar alanda taşkınlık yaptı. Sultanahmet meydanı'nda değil Atatürk Havaalanı'nda toplandılar ve direkt stada götürülecekler. Napoli taraftarlarının Sultanahmet Meydanı'nda toplanma beklentisi gerçekleşmedi.

TOPLUCA GİDİLECEK

Sabahın erken saatlerinde İstanbul'a gelerek maç saatini bekleyen ilk 2 grup İtalyan futbolseverler ise Atatürk Havaalanı'na gelen son kafile ile alanda buluşmayı tercih etti ve polis kontrolünde stada topluca getirilecekler.

EZİYETE KARŞILIK YOK

Napoli taraftarlarının bugün öğleden sonra Sultanahmet'te toplanıp, Eminönü-Harem-2. köprü güzergahından geçirilip eziyet çektirileceklerine dair haberler bu durumda asılsız çıkarken, İstanbul polisi ile yapılan görüşmelerde havaalanından stada geçmek için Atatürk'te bir araya gelmek tercih edildi.

Alana son kafile olarak yaklaşık 200 taraftar gelirken, sabah 05.00'te 50 kişilik ilk grubun geldiği, 11.00'de ikinci grubun İstanbul'a ulaştığı öğrenildi.

8 otobüs dolusu Napoli taraftarı birazdan stada ulaşmak için Atatürk havaalanı'ndan hareket edecek. İtalyanların karşılarında gördükleri basın mensuplarına ve alandaki çalışanlara el-kol hareketlerinde bulundukları ve gerginlik yaşandığı görüldü.

Öte yandan son bir kafilenin 19.00 gibi Sabiha Gökçen'e gelmeyi tercih ettikleri ve hemen polis kontrolü altında yine 20.45'te başlayacak Beşiktaş-Napoli maçı için Vodafone Arena'ya ulaştırılacakları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş, Taraftarlarının Çektiği Yol Çilesini Napoli'lilere Yaşatmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement