Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Antrenörlerin Kolay Gitmesini İstemem - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Antrenörlerin Kolay Gitmesini İstemem

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Antrenörlerin Kolay Gitmesini İstemem

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Antrenörlerin kolay gitmesini istemem "Yeni zemin, camiamıza ve futbolcularımıza hayırlı olsun" "Artık hatalı paslara tahammülümüz yok" "Futbolcular çimi görünce çocuklar gibi sevindi" "Terör insanlığın, dünyanın ayıbıdır" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sabah yapılan idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

19.11.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Antrenörlerin kolay gitmesini istemem

"Yeni zemin, camiamıza ve futbolcularımıza hayırlı olsun"

"Artık hatalı paslara tahammülümüz yok"

"Futbolcular çimi görünce çocuklar gibi sevindi"

"Terör insanlığın, dünyanın ayıbıdır"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sabah yapılan idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Nevzat Demir Tesisleri'nde yenilenen ve hibrit çim döşenen 1 no'lu sahada yapılan ilk idmanda soruları yanıtlayan tecrübeli teknik adam, gündeme dair sorulara cevap verdi.

Yeni yapılan ve Türkiye'de ilk kez uygulanan hibrit çimin hayırlı olmasını dileyen Güneş, espri ile karışık, Bu çimlerde hatalı pasa tahammülümüz yok artık dedi. Arka arkaya oynayacakları Medical Park Sivasspor, Skenderbeu ve Akhisar maçlarının çok önemli olduğunu dile getiren Güneş, Galatasaray ile yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu için, Antrenör olarak, antrenörlerin kolay gitmesini istemem ifadesini kullandı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in gündem ile ilgili açıklamaları şu şekilde

"YENİ ZEMİN CAMİAMIZA VE FUTBOLCULARIMIZA HAYIRLI OLSUN"

"Yeni zemin camiamıza, futbolculara, gençlerimize hayırlı olsun. Uzun süre bekledik, ama çok güzel bir zemine kavuştuk. İlk defa bugün idman yapıyoruz. Yenileme hareketlerine düşünce olarak geçen sene başlayan ama bu sene de devam eden bir yönetim anlayışı olarak devam ediyoruz. Hem tesisin iç bünyesinde değişiklikler oldu, hem de burada oldu. İnşallah altyapı için de olacak sahalarımız var. Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır tesisi, daha büyük hale getirmeye çalışıyoruz. Bugün itibarıyla başlayacağımız bu yeni yapılan sahamızda maç sonuçları da iyi olur. Artık futbolcularımız paslarında hata yaptığında konuşma şansımız daha fazla olacak.

"ARTIK HATALI PASLARA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

"Hatalı paslara tahammülümüz yok. Zaten onlar ne yapacaklarını biliyor. Ben daha iyi pas yapacaklarını biliyorum. Yeni yapılan sahamızın da zemini aynı olacağı için bir uyum dönemi olacak. Tabii sahamızın olmasına biraz daha zaman var. İdmanlarımızı hemen hemen her gün burada yapacağız, tabii bir aksilik çıkmazsa. Teknik bilgiler olarak fazla bir şey diyemem, ben burada hoca olarak görevimi yapıyorum. Sahanın üzerinde çalışıyorum. Bütün bilgileri arkadaşımız versin. Bu sene için burayı kullanacağız. İkinci saha çok yıprandığı için bakıma aldık. Üç numaralı sahayı altyapıya verdik, zaman zaman belki iki numaralı sahayı maç için yine altyapıya vereceğiz, ama uzun vadede onun yan tarafında bir yer daha var, orası da olursa Beşiktaş'ın altyapısı daha donanımlı bir hale dönüşecek. O zaman zeminler değişebilir, ama şu anda ihtiyacımız yok.

"FUTBOLCULAR ÇİMİ GÖRÜNCE ÇOCUKLAR GİBİ SEVİNDİ"

"Futbolcular çimi görünce çocuklar gibi sevindi. Diğer zemin de bizim için olumsuz değildi, ama tabii ki burası daha da iyi. Büyümek için değişmek gerekiyor. Mevcut şartlarda diğer sahalarda fena top oynamıyorduk ve burada daha iyi oynamayı bekliyoruz. Top kayıplarımız, pas hatalarımız vardı ve onların aza inmesini bekliyorum. İnşallah öyle olacak ve bozulmayız inşallah. Bize hava, su, deniz fark etmez, mazeret sunmuyoruz biz. İyi zeminde de iyi oynayacağız, kötü zeminde de iyi oynayacağız.

"ÜÇ MAÇ ÖNEMLİ"

Atiba bugün geliyor. onun dışında bütün oyuncular burada. Yorgun oyuncular var. Bugün biraz yenilemeye dönük idman yapacağız. Yarından itibaren ise Sivas, Skenderbeu ve Akhisar maçlarına hazırlanacağız. O üç maç önemli.

"ANTRENÖRLERİN KOLAY GİTMESİNİ İSTEMEM"

"Hamza, hem efendi hem başarılı, ama kulüp içi bünyesini bilmediğim için benim bir şey söylemem doğru olmaz, ama antrenör olarak, antrenörlerin kolay gitmesini istemem. Uzun vadeli, hatta 3-5 sene kalmalı ama Türkiye'deki şartları biliyoruz. Hele ki büyük bir camia ile alakalı benim yorum yapmam doğru değil. Hayırlı olsun.

"TERÖR İNSANLIĞIN, DÜNYANIN AYIBIDIR"

Gomez ile genel bir konuşma yaptık. Terör, dünyanın neresinde olursa olsun sporcular için de her insan için de kötü bir olay. Bunun da tasvip edilecek bir tarafı yoktur. Irk, din, dil ayrımı da olmayacak. İnsanlar huzurlu, mutlu yaşasın. Bunlar varken tam tersi işleniyor, terör olaylarıyla karşılaşılıyor. Belki bir şey söylersek başka bir yere kayıyor, ben bundan korkuyorum. İnsanlığın ayıbıdır, dünyanın ayıbıdır. Türkiye bu konuda iyi mesajlar verdi. Türkiye'nin düşündüğü noktaya geldiklerini düşünüyorum ama biraz geç kalındı. Amerika, Almanya, Fransa, 'Benim, senin terörün' diye bakıyordu. Şimdi hep beraber terör insanlık suçu."

Şenol Güneş, son olarak Trabzonspor'da yaşanan olaylar ile ilgili soruya ise kısaca, Trabzon'da doğdum, büyüdüm ama şimdi buradayım. Yorum yapmam da doğru olmaz. Başarılı olmasını, iyi olmasını isterim diye cevap verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş Antrenörlerin Kolay Gitmesini İstemem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement