Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı Borsaya Bildirdi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı Borsaya Bildirdi

Beşiktaş Futbol A.Ş., Tolgay Arslan'ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

26.01.2015 10:19  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Trabzonspor'un da almak için çaba sarf ettiği Tolgay Arslan'da mutlu sona ulaştı ve son noktayı koydu. Beşiktaş Futbol A.Ş., Tolgay Arslan'ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İŞTE BORSAYA YAPILAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir: "Tolgay Arslan'ın şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. "

TOLGAY ARSLAN BİR O YANA BİR BU YANA

Hamburg'lu Tolga Arslan'ın tam bir karmaşaya dönen transfer hikayesi sonunda bitti. Yaklaşık 2 haftadır Beşiktaş ve Trabzonspor arasında mekik dokuyan Tolgay Arslan önce Beşiktaş ile anlaştıktan sonra araya Trabzonspor'un girmesiyle Beşiktaş'ı bekletmeye başladı. Siyah beyazlı kulüpte bu transfer görüşmesini bizzat yürüten Erdal Torunoğulları'nın çabaları ile ikinci kez Beşiktaş'a "evet" diyen Tolgay, işlemlerinin tamamlanması halinde bugün İstanbul'a gelecek.

3,5 YILLIK ANLAŞMA

Yapılan görüşmeler sonunda Tolgay ile 3,5 yıllığına anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlıların 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için Hamburg'a 500 bin euro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.

Beşiktaş, Tolgay Arslan\'ı Borsaya Bildirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Tolgay Arslan'ı Borsaya Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Efe diyari: Trabzona selamlar :D) 7 3 Yanıtla
  • tsden carsiya: Bunu bir transfer basarisi olarak gören zavallılar .iho kadar omurgalı olamayanlara hayırlı olsun.sizede bu yakışır zaten.takımımız super oldu ağıza silah sokan kovboyla muhteşem ikili olurlar sizde alkislarsiniz 8 2 Yanıtla
  • karacakurt: İnsallah hayrli olur besktasima.. 5 4 Yanıtla
  • Efe diyari: Zorunza gitmesin ts. Ilk mactada bi gol hediye. Demedi demeyin ;) 1 7 Yanıtla
  • Osmanlı : Kara sen ne kadar sereflisin ? 3 4 Yanıtla
  • kiling: bu futbolcu T. C ye gelmese çok iyi olurdu zaten avrupalılarda yozlaşma var para bozmuş onları. beşiktaşlı olarak üzüldüm bu adamın gelmesine. 3 2 Yanıtla
  • Cengiz Kırlak : Kara adını yaz da sana hatta yüz yüze konuşalım 1 2 Yanıtla

Advertisement