Beşiktaş-Tottenham Canlı İzle Beşiktaş Tottenham Maçını İzle Star Tv Canlı İzle Beşiktaş Maç İzle - Son Dakika
Spor

Beşiktaş-Tottenham Canlı İzle Beşiktaş Tottenham Maçını İzle Star Tv Canlı İzle Beşiktaş Maç İzle

Beşiktaş-Tottenham Canlı İzle Beşiktaş Tottenham Maçını İzle Star Tv Canlı İzle Beşiktaş Maç İzle

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Tottenham Hotspur arasındaki Futbol karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz.

11.12.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş - Tottenham Hotspur karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.

Beşiktaş Avrupa'da da liderlik istiyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş, gözünü UEFA Avrupa Ligi'ndeki liderliğe dikti. Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında yarın grubun lideri İngiltere'nin Tottenham takımıyla karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Daniel Gustavsson yapacak. Magnus Sjöblom ise dördüncü hakem olacak.

Topladığı 9 puanla ikinci sırada yer alan ve 2. tura yükselmeyi garantileyen "Kara Kartallar", 11 puanla zirvede bulunan Tottenham'ı yenerek, C Grubu'nu lider tamamlamayı ve kura çekiminde avantaj yakalamayı hedefliyor.

Grubun iki yenilgisiz takımı arasında Londra'da oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

En önemli kozu yok

Beşiktaş'ın gol yollarındaki en önemli kozu Demba Ba, sakatlığı nedeniyle Tottenham karşısında forma giyemeyecek.

Bu sezon Avrupa kupalarında toplam 8 gol atan Senegalli futbolcu, ayak parmağındaki kırık nedeniyle yarın takımdaki yerini alamayacak. Diğer forvet oyuncusu Mustafa Pektemek de burnunda ve elmacık kemiğindeki kırıklar nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

Demba ve Mustafa Pektemek'in yokluğunda Tottenham karşısında forvette Cenk Tosun oynayacak.

Bu arada Beşiktaş'ta Demba ve Mustafa Pektemek'in yanı sıra Tomas Sivok, Cenk Gönen, Oğuzhan Özyakup ile Uğur Boral'ın da sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'da ise Kyle Walker, Danny Rose, Vlad Chiriches, Kyle Noughton, Andros Townsed, Etienne Capoue ve Emmanuel Adebayor'un sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş karşısında oynayıp oynamayacakları belirsizliğini koruyor.

Hutchinson kırmızı kart cezalısı

Beşiktaş'ın orta alandaki önemli futbolcularından Atiba Hutchinson, kırmızı kart cezası nedeniyle Tottenham karşısında takımdaki yerini alamayacak.

Deplasmandaki Asteras maçında kırmızı kart gören Kanadalı futbolcunun yerine ön liberoda Veli Kavlak ile birlikte Necip Uysal'ın forma giymesi bekleniyor.

Bu arada siyah-beyazlılarda Ramon Motta ve Veli Kavlak sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İki futbolcu, yarın sarı kart görmeleri halinde, ikinci tur ilk maçında forma giyemeyecek.

Adebayor, Beşiktaş maçında yok

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yarın karşılaşacağı Tottenham'ın Togolu golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor'un ülkesine döndüğü açıklandı.

Tottenham Hotspur Kulübü'nden yapılan açıklamada, kişisel sebeplerden dolayı izin alan 30 yaşındaki Adebayor'un Togo'ya gittiği duyuruldu. Açıklamada özel bir durum olduğu gerekçesiyle verilen izinle ilgili bilgi aktarılmadı.

Bu sezon Tottenham formasıyla 12 maçta forma giyen Adebayor, 2 gol attı.

Beşiktaş ile Tottenham, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında, yarın 20.00'de İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Ersan Gülüm: "Yakın dönemde gösterdiğimizi performansı tekrarlarsak, hiç şüphem yok gruptan lider çıkabiliriz"

Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın İngiltere'nin Tottenham takımıyla yapacakları maçla ilgili, "Yakın dönemde gösterdiğimizi performansı tekrarlarsak, hiç şüphem yok gruptan lider çıkabiliriz" dedi.

Ersan, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, yarınki maçı değerlendirdi.

Değerlendirmesini İngilizce konuşarak yapan Ersan, zor bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Karşımızda iyi bir rakip var. Ama biz de iyi bir durumdayız. İyi bir seri yakaladık. Tüm oyuncular yükselen bir performans içinde. Yakın dönemde üst üste galibiyetler aldık ve çok iyi gidiyoruz. İki takım da gruptan çıkmayı kesinleştirdi. Ama biz lider çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Yakın dönemde gösterdikleri performansı sahaya yansıtmaları durumunda istedikleri sonucu alacaklarına inandığını belirten Beşiktaşlı futbolcu, "Yakın dönemde gösterdiğimizi performansı tekrarlarsak, hiç şüphem yok gruptan lider çıkabiliriz. Saha içinde, saha dışında takım içinde bir mutluluk var. Teknik ekip de bundan dolayı mutlu. Karşımızda sıkı bir rakip var. Yarın da yüksek bir performans gösterip bu grubu lider tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bilic: "Tottenham maçı Bıçak sırtı bir maç değil"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın İngiltere'nin Tottenham takımıyla yapacakları maçla ilgili, "Kafamızın üzerinde bir bıçak yok. Bıçak sırtı bir maç değil" değerlendirmesini yaptı.

Bilic, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, yarın oynayacakları Tottenham maçını değerlendirdi.

Takımın hem saha hem de saha dışında iyi bir atmosfere sahip olduğunu vurgulayan Bilic, bu atmosferi en çok etkileyen faktörün de alınan sonuçlar olduğunu dile getirerek, "İyi bir form yakaladık ve üst üste iyi sonuçlar aldık. Yarın karşımızda büyük bir takım var. Dünyanın en iyi liglerinden birinin temsilcisi. Zor bir sınav var karşımızda. İki takım da gruptan çıkmayı garantiledi. Deyim yerindeyse, kafamızın üzerinde bir bıçak yok, bıçak sırtı bir maç değil ama grubu lider bitirmek bizim için çok önemli" diye konuştu.

Sakatlıklar nedeniyle yarın forma giyebilecek oyuncu sayısına bakıldığında çok iyi durumda olmadıklarını kaydeden Hırvat teknik adam, "Eksiklerimiz var. Sonrasında ligdeki yoğun tempo devam edecek. Sakatlıklar ve yorgunluk konusunda dikkat etmemiz, çok temkinli olmamız gerekiyor. En iyi antrenman maçtır. Özverimiz de oldukça yüksek. Yarın eksik olanlar bizim için çok önemli oyuncular. Bu engele rağmen en iyisini yapıp, grubu lider bitirmeye çalışacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçlarda yeteri kadar taraftarın önünde oynamadıklarının ifade edilmesi üzerine ise Bilic, "Böyle olursa ben çok üzülürüm. Ne yapabiliriz ki bu duruma karşı? En büyük umudum şu, karşımızdaki rakip Tottenham, oynadığımız seviye oyuncularımız için yeteri kadar motivasyon oluşturacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş-Tottenham Canlı İzle Beşiktaş Tottenham Maçını İzle Star Tv Canlı İzle Beşiktaş Maç İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor
    15:26 Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta emeklilik hayali kuruyor

    Beşiktaş'ın eski yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Canal 11'e verdiği röportajda emekliliğe dair konuştu. Şu anda kulüpsüz olan Portekizli oyuncu, kariyerini Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek istediğini söyledi. Beşiktaş kariyerinde 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor
    14:46 Ankara Büyükşehir Belediyesi Eryaman Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını sürdürüyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut'un Eryaman Mahallesi'ne kazandırılacak 'Spor Köyü'nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yapımını tamamladığı futbol sahasında düzenlenen gösteri maçına ev sahipliği yaptı. 65 bin metrekarelik alandan oluşan Eryaman Spor Köyü 1. Etap'ta bulunacak alanların ve FIFA Star-1 standartlarındaki profesyonel futbol sahalarının, amatör spor kulüplerine tahsis edilmesi planlanıyor.

  • Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu
    14:38 Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda Şampiyon Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu. Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

  • YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı
    14:29 YTB ve GSB, 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvuruları başlattı

    Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 2024 Evliya Çelebi Hareketlilik Programlarına başvurular başladı. Programlar kapsamında yurt dışında yaşayan Türk gençleri için gençlik kampları ve kültür gezileri düzenlenecek. Başvurular 30 Nisan tarihine kadar yapılabilecek.


Advertisement