Beşiktaş Trabzon'da 3 Puan Peşinde - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Trabzon'da 3 Puan Peşinde

Beşiktaş Trabzon\'da 3 Puan Peşinde

Beşiktaş Süper Ligin 19.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibini yenip zirveden kopmamak istiyor.

23.01.2016 09:26  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Süper Ligin 19.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın akşam oynanacak karşılaşma saat 20: 00'de başlayacak ve Bülent Yıldırım tarafından yönetilecek.

BEŞİKTAŞ İÇİN İKİNCİ DEVRE YENİ BAŞLIYOR

Beşiktaş için ikinci devre yarın başlıyor.Siyah Beyazlılar geçen hafta Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının 6.dakikada tatil edilmesinden dolayı 18.haftayı maç yapmadan geçirmişti.Beşiktaş,yoğun kar yağışı yüzünden hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen müsabaka başka bir tarihte oynanacağı için Süper Ligin ikinci devresindeki ilk maçını Trabzon'da yapacak.

ŞENOL GÜNEŞ FUTBOLCULARI MOTİVE ETMEYE ÇALIŞIYOR

Siyah Beyazlı takımda teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzonspor maçı öncesi konsantrasyon konusunda yoğun çalışmaları var.

Süper Ligin tatile girdiği 27 Ocak 2015'den bu yana neredeyse 1 aydır zorluk derecesi yüksek lig maçı oynamayan futbolcuların,lige konstantre olmaları konusunda sıkıntılar yaşayacağını düşünen Güneş,tüm dikkatini motivasyona vermiş durumda.Lig arasında oynanan 3 kupa maçında hem ilk onbir hem yedek oyuncuların mental açıdan yetersiz kalması Trabzonspor maçının önemini 2 kat artırıyor.

Oyuncuların saha içi dikkatlerinin istediği seviyeye gelmesi için sık sık toplantılar yapan Güneş,futbolcuların kafasında sadece şampiyonluk düşüncesinin olmasını istiyor.Özellikle son bir haftada transfer gündeminde sürekli Beşiktaş'ın yer alması ve bir çok oyuncunun Avrupa transfer gündeminde de isminin geçmesi Şenol Güneş'i konsantrasyon konusunda oldukça zorluyor. Gökhan Töre,Sosa,Oğuzhan ve Ersan Gülüm ile yakından ilgilenen tecrübeli hoca takımdan hiç kimsenin gitmeyeceğini ve hep beraber bir takım olarak şampiyonluğa yürüyeceklerini söyleyerek futbolcuları motive etmeye çalışıyor.

İLK ONBİR NETLEŞTİ KALE YİNE TOLGA ZENGİN'İN

Teknik direktör Şenol Güneş'in özellikle ilgilendiği bir başka futbolcu ise kaleci Tolga Zengin.

Süper Ligin ilk devresinde takımın lider olmasına rağmen en çok eleştirilen futbolcusu olan kaleci Tolga Zengin ile yakından ilgilenen Şenol Güneş Trabzon deplasmanında kaleyi yine Tolga Zengin'e verecek.

Yeni transfer Denys Boyko'nun takımla beraber ilk kez bu gün antrenmena çıkacak olmasından dolayı kaleyi Tolga Zengin'e verecek olan Güneş'in Boyko'yu Trabzon kafilesine dahil edip etmeyeceği henüz belli değil.

Ertelenen Mersin İdman Yurdu maçı kadrosunda sakatlığından dolayı olmayan İsmail Köybaşı'nın Trabzonspor maçı ile beraber ilk onbirde yer alacağı defans dörtlüsü Beck-Rhodolfo-Ersan Gülüm-İsmail şeklinde olacak.

Tecrübeli teknik adamın orta saha ve forvet hattında Atiba-Oğuzhan-Gökhan Töre-Sosa-Quaresma-Gomez'i sahaya sürerek sürprize yer vermesi beklenmiyor.

MAÇ SAATİNDE YİNE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Beşiktaş'ı Trabzon'da yine kar yağışlı bir hava bekliyor.Geçtiğimiz hafta Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yoğun kar yağışı yüzünden Mersin İdman Yurdu maçı ertelenen Siyah Beyazlıları Trabzon'da yine kar yağışı karşılayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sitesinden alınan bilgilere göre Trabzon'da Pazar günü yoğun kar yağışı ve oldukça soğuk hava şartları var.

Maç saatinde -2 ile -6 arasında ve kar yağışlı olacağı tahmin edilen havanın karşılaşmayı nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Trabzon'da 3 Puan Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement