Beşiktaş Trabzonspor Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Trabzonspor Maçına Hazır

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı ve Konya'ya gitti.

06.12.2014 15:27  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali DANAŞ-İSTANBUL-DHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi'n 12. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı ve Konya'ya gitti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde Trabzonspor maçının taktiğinin çalışıldığı antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Pas ve 5-2 çalışması sonrası kısa istasyon çalışmasının ardından yarım sahada oynanan taktik çift kale maç ile idman sona erdi.

Antrenmana tedavisine devam edilen Uğur Boral ile tedavi sonrası bireysel çalışan Cenk Gönen ve Tomas Sivok katılmadı.

İdmandan sonra tesislerde yenilen öğle yemeğinden sonra Konya'ya hareket eden Beşiktaş kafilesinde sakatlığı devam eden Cenk Gönen,Sivok ve Uğur Boral yer almadı.

Beşiktaş'ın Konya kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Tolga Zengin,Emre Metin ,Pedro Franco,Ersan Gülüm ,Serdar Kurtuluş ,İsmail Köybaşı ,Ramon Motta, Kerim Frei ,Necip Uysal, Veli Kavlak ,Atiba Hutchinson ,Oğuzhan Özyakup ,Gökhan Töre ,Olcay Şahan,Jose Sosa, Demba Ba ,Mustafa Pektemek, Cenk Tosun ve Furkan Yaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Trabzonspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement