Beşiktaş - Trabzonspor Maçında Mustafa Pektemek, Kanlar İçinde Kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş - Trabzonspor Maçında Mustafa Pektemek, Kanlar İçinde Kaldı

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Mustafa Pektemek, Belkalem ile çarpıştı ve kanlar içinde kaldı. Kulüp doktoru maç sonrasında, "Burnunda ve yüzünde kırıklar var." dedi.

07.12.2014 20:29  Güncelleme: 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Pektemek, yürekleri ağza getirdi. Beşiktaş - Trabzonspor maçının 68. dakikasında Belkalem ile Mustafa, hava topu mücadelesi sırasında çarpıştı. Pektemek, bu pozisyonun ardından kanlar içinde yerde kaldı.

AMBULANS SAHAYA GİRDİ

Hakem Mete Kalkavan, Mustafa'yı o halde gördükten sonra anında düdüğünü çalarak oyunu durdurdu ve sağlık ekiplerini sahaya davet etti. Belkalem'in başına dikiş atıldı, Mustafa Pektemek'in ise tedavisi için sahaya ambulans girdi.

SLAVEN BILIC YANINA KOŞTU

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çarpışmanın ardından sahaya girdi ve Mustafa'nın durumunu yakından takip etti. Bilic'in saha kenarına dönmesiyle birlikte ambulans hareket etti ve Pektemek hastaneye kaldırıldı. Cenk Tosun ise oyuna dahil oldu.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş doktoru, Pektemek'in son durumuyla ilgili açıklama yaptı, "Mustafa'nın tomografisi çekildi, Burnunda, yüzünde kırıklar bulunuyor. Ancak beyin ve gözde problem gözükmüyor." dedi.

Beşiktaş - Trabzonspor Maçında Mustafa Pektemek, Kanlar İçinde Kaldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş - Trabzonspor Maçında Mustafa Pektemek, Kanlar İçinde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Herseyyalan: Bir fn li olarak Geçmiş olsun umarim ciddi deyildir. 20 0 Yanıtla
  • Gaddar: Bir Trabzon taraftarı olarak geçmiş olsun diliyorum. Net galibiyetleri içinde kutluyorum. Sahada hiç varlık göstermeyen takımımız içinde bu son olmasını ümit ediyorum!! 14 1 Yanıtla
  • Cango: Gecmis olsun kardesim 14 0 Yanıtla
  • Ozcan: Bu mac hangi stadta oynaniyor? 0 9 Yanıtla
  • şikeci fener: yüreğimizi ağzımıza getirdi maçta çok çok geçmiş olsun mustafaya. ne şanssız çocuk yahu. yalnız trabzonlu acayip kötü girdi o pozisyonda. 6 1 Yanıtla
  • ali : Bes yani 2 0 Yanıtla
  • ali: Pes yani 0 1 Yanıtla
  • Cin ali : Hm 1 0 Yanıtla
  • Cin ali : Heya ôyle 1 0 Yanıtla

Advertisement