Beşiktaş Transferde Ağır Kaldı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Transferde Ağır Kaldı

Beşiktaş Transferde Ağır Kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, defans ve orta sahaya alternatifler aramaya devam ediyor.

17.01.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona üst üste galibiyetlerle başlayan hatta o dönemde şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Beşiktaş, Galatasaray derbisinin ardından uzun bir süre maç kazanamadı. Siyah beyazlılar bu dönemde hem liderlik yarşından koptu hem de psikolojik olarak yıprandı. Saha kapatma cezalarının aynı sıra Kasımpaşa karşılaşmasındaki skandal kararlar, Beşiktaş'ın puan kayıplarını arttırdı.

Transfer sezonu kötü başladı

Devre arası transfer sezonuna oldukça hareketli başlayan Beşiktaş, Ronaldinho'dan gelen haberle sarsıldı. Bununla birlikte kadroya dahil edilmesi beklenen isimlerde de gelişme sağlananaması, kampta bulunan Beşiktaş'ın yeni oyuncuları tanıma sürecini de geciktirdi. Hala kadrosuna takviye yapamayan siyah beyazlılar, önümüzdeki hafta Süper Lig'in ikinci yarısına başlayacak. Buna rağmen Beşiktaş yöneticileri temasta olduğu futbolculara 1 hafta süre verebilir. Öyle ki dün açıklama yapan Beşiktaş Yöneticisi Deniz Atalay, Joelon Lescott'tan 1 hafta içinde haber beklediklerini belirtti. Siyah beyazlılar Almaya'nın Werder Bremen takımında forma giye Aaron Hunt'a da teklif götürdü.

Yeni aday Yobo

Dany ile görüşen ve Bilic'in onay verdiği transfere ise Fikret orman engeli çıktı. Siyah beyazlılar Sivok'un sakatlanmasıyla birlikte sezonun ikinci yarısına formsuz olan Ersan-Escude ikilisiyle başlayacak. İbrahim Toraman'ın affedilmemesi ve Franco'nun da bekleneni bir türlü verememesiyle birlikte siyah beyazlı takımdaki savunma alarmı da üst seviyeye çıktı. Beşiktaş yönetimi ise yine menajerler aracılığıyla teklif edilen Yobo'yu teknik direktör Bilic'e sundu. Hırvat teknik adam Bilic, Futbol Direktörü Önder Özen'le bir araya gelerek Nijeryalı savunmacıyı görüştü. İki isim transferde fikir birliğine varırken, yönetimin Lescott'tan gelecek haberi bekleme kararı aldığı da ifade edildi.

Beşiktaş'ın sözleşmesi sona erecek olan Fernandes ve Almeida'dan da haber beklediği, Gökhan Töre'nin de bonservisini almak istediği ifade edildi. Ancak tüm bu girşimler transfer sezonun bitimiyle başlayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Transferde Ağır Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement