Beşiktaş Yol Yorgunu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Yol Yorgunu!

Beşiktaş Yol Yorgunu!

Bu sezon 41 resmi maçın 23'ü için Ümraniye'den hareket eden Siyah-Beyazlılar, tam 40 bin 295 kilometre yol kat etti.

03.03.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik Direktör Slaven Bilic, Liverpool maçı öncesi Süper Lig'de deplasmanda oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında rotasyon yaptı. Üç puan kaybetti. 120 dakika oynanan Liverpool mücadelesi sonrası Balıkesirspor karşısına tam kadro çıktı. İki puan yitirdi. Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi faturası tam beş puan oldu. Hırvat Hoca, yaptığı rotasyon ve yapmadığı rotasyon nedeniyle eleştirildi. Peki Siyah-Beyazlılar'ın sorunu rotasyon mu? Tabii ki de hayır! Beşiktaş, bu sezon tam 41 resmi maça çıktı. 12 de hazırlık karşılaşması oynadı.

Sadece devre arası izin yaptılar

Siyah-Beyazlılar, oynadığı 41 maçın 23'ü için Nevzat Demir Tesisleri'nden otobüse bindi. Süper Lig'de Karabükpor, Balıkesirspor ve Bursaspor maçları için kara yoluyla deplasmana gitti. Diğer 19 karşılaşma için ise uçağa bindi. Beşiktaş, bu sezon tam 40 bin 295 kilometre yol kat etti. Futbolcular, devre arası hariç izin bile yapmakta güçlük çekti. Kartal, iç sahada oynadığı Trabzonspor, Sivasspor, Mersin İdman Yurdu ve Balıkesirspor maçları için bile Ankara ve Konya'ya gitmek zorunda kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın tam üç buçuk günü yollarda geçti.

Ezeli rakipler yanına yaklaşamadı

Kartal yollarda çile çekerken şampiyon yarışındaki rakipleri F.Bahçe ve G. Saray fazla mesai harcamadı. Avrupa'da yer almayan Sarı-Lacivertliler, bu sezon 29 maç oynadı, sadece 12 kez deplasmana gitti. Bu karşılaşmalar için 14 bin 94 kilometre mesafe kat etti. Ligin zirvesinde yer alan G.Saray ise 35 karşılaşmaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, 15 kez deplasman yolculuğu yaptı. 25 bin 208 kilometre yol yapan G.Saray ile 12 bin 154 kilometre giden F.Bahçe'nin toplam kat ettiği mesafe bile Beşiktaş'ı geçemedi.

Akşam

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Yol Yorgunu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement