Beşiktaş Zirve Avında - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Zirve Avında

Dün Fenerbahçe’nin Eskişehir’de 2 puan bırakmasının ardından iştahı kabaran Beşiktaş, yarın Kardemir Karabükspor karşısında zirve avına çıkacak.

26.04.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün Fenerbahçe'nin Eskişehir'de 2 puan bırakmasının ardından iştahı kabaran Beşiktaş, yarın Kardemir Karabükspor karşısında zirve avına çıkacak.

Ligde geçen hafta Kasımpaşa filelerini 5 kez havalandıran siyah-beyazlılar, ligin 28. haftasında yarın Kardemir Karabükspor'u Ankara'da konuk edecek. Bilic ve öğrencileri yarın eğer 3 puan alırsa, zirveye adını yazdıracak.

Her hafta zirvenin el değiştirdiği Spor Toto Süper Lig'de fırsat Beşiktaş'ın ayağına kadar geldi. Dün Fenerbahçe'nin Eskişehirspor deplasmanından 1 puan ile dönmesinin ardından yarın olası bir galibiyette zirveye yerleşecek olan Bilic ve öğrencileri, Ankara'dan 3 puanla dönmek için sahada varını yoğunu ortaya koyacak. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden 60 puanlı Fenerbahçe şu anda maç fazlasıyla lider konumunda bulunurken, 58 puanlı Galatasaray ise bugün TT Arena'da Gaziantepspor'u ağırlayacak ve siyah-beyazlılar bu maçı da yakından takip edecek. Yine aynı puanda ve sarı-kırmızılı takımı averaj farkıyla geçen Beşiktaş ise yarın Kardemir Karabükspor'u mağlup ederse zirveye adını yazdıracak ve Bilic'in hesapları tutacak.

ANKARA BEŞİKTAŞ'A UĞURLU GELİYOR

Vodafone Arena'nın yapımının devam etmesi sebebiyle evsiz olan Beşiktaş, son 4 iç saha maçını Ankara'da oynama kararı almıştı. Bu sezon Ankara'da 4 kez rakiplerini konuk eden siyah-beyazlılar, Başkent'te mağlubiyet yüzü görmedi. Osmanlı Stadı'nda oynanan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Bilic ve öğrencileri, yarın Kardemir Karabükspor'u Başkent'te ağırlayacak. Ankara'da rakiplerini konuk ettiklerinde kendilerini evinde gibi hissettiklerini sürekli dile getiren Hırvat çalıştırıcı da, Osmanlı Stadı'nın kendilerine uğurlu geldiğine inanıyor. Siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın Kardemir Karabükspor'u Ankara'da konuk edeceği maç saat 20.00'de başlayacak ve mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Beşiktaş'ın Osmanlı Stadı'nda ev sahibi olarak oynadığı 4 maç şu şekilde:

Beşiktaş: 3 - Medicana Sivasspor: 2

Beşiktaş: 2 - Mersin İdmanyurdu: 1

Beşiktaş: 5 - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: 1

Beşiktaş: 2 - Balıkesirspor: 2 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Zirve Avında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement