Beşiktaş, Zorlu Virajda - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Zorlu Virajda

Beşiktaş, Zorlu Virajda

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, 25. hafta mücadelesinde yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak.

21.03.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-beyazlı takım, rakibiyle derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Ligde 54 puanla zirvede yer alan "Kara Kartallar", yarın sarı-lacivertli rakibini yenerek hem bu sezonki ilk derbi galibiyetini hem de liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Süper Lig'in ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda rakibine 2-0 mağlup olan Beşiktaş, Galatasaray ile yaptığı derbi mücadelesini de aynı şekilde tamamladı.

Avrupa'ya veda etmenin moral bozukluğuyla çıkacaklar

Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'e elenmenin moral bozukluğuyla çıkacak.

Rakibine ilk maçta 2-1 mağlup olan ve sahasındaki karşılaşmadan da 3-1 yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlılarda taraftarlar, özellikle kaleci Tolga Zengin ile Mustafa Pektemek'i ıslıkladı.

Karşılaşmada sahaya inen bir taraftar da teknik direktör Slaven Bilic'in yanına gelerek tepki gösterdi.

Ligde üst üste 2 galibiyet aldı

Siyah-beyazlı takım, Club Brugge karşısında beklediği sonuca ulaşamasa da ligde son 2 maçını kazanarak zirveyi geri aldı.

Eskişehirspor karşısında alınan 1-0 mağlubiyetin ardından Balıkesirspor ile de 2-2 berabere kalan Beşiktaş, Medicana Sivasspor'u 1-0 ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

8 oyuncu kart sınırında

Derbi karşılaşması öncesi siyah-beyazlı takımda, 8 oyuncu kart sınırına bulunuyor.

Beşiktaş'ta daha önceki maçlarda 3'er kez sarı kart gören Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei Koyunlu, Tolga Zengin, Veli Kavlak kartı sınırında yer alıyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında gördüğü kartla Olcay Şahan da kart sınırına geldi. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda görev alamayan Serdar Kurtuluş'un yanı sıra henüz iyileşmeyen İsmail Köybaşı da sınırda yer alan oyuncular oldu.

Fenerbahçe karşısında forma giyecek bu oyunculardan kart gören olduğu takdirde 26. haftada İstanbul Başakşehir ile oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş taraftarı olmayacak

Yarınki karşılaşmada iki kulübün anlaşması gereği siyah-beyazlı takımın taraftarı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yer almayacak.

Beşiktaş, derbi maçında taraftarlarından yoksun bir şekilde 3 puan arayacak.

Sakat oyuncuların durumu

Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçı öncesi Daniel Opare, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor.

Gribal enfeksiyon geçiren Olcay Şahan ile Ersan Gülüm'ün durumu bu akşamki idmanda netlik kazanacak. Sakatlıkları nedeniyle son maçlarda forma giymeyen Atiba Hutchinson ve Jose Sosa, iyileşmelerinin ardından takımla çalıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Zorlu Virajda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement