Beşiktaşlı 4 Futbolcu ve Mehmet Topal, Milli Takım Primini Bağışlayacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı 4 Futbolcu ve Mehmet Topal, Milli Takım Primini Bağışlayacak

Beşiktaşlı Cenk Tosun, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı ile Fenerbahçeli Mehmet Topal, EURO 2016 primi olan 500'er bin Euro'yu hayır kurumlarına bağışlama kararı aldı.

24.06.2016 09:05  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye, Euro 2016'ya gruplarda havlu atıp Fransa'ya veda ederken, neredeyse performansımız ve aldığımız sonuçlardan çok, oyunculara vaat edilen ve ödenen astronomik primler konuşuldu.

Takım içinde teknik heyet ile futbolcular arasında prim yüzünden tartışmaların dahi meydana geldiği ortaya çıkarken, 500'er bin Euro (1 milyon 650 bin TL) tutarındaki ödemeler için Beşiktaşlı futbolcular sıra dışı bir harekete imza attı.

Cenk Tosun, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve İsmail Köybaşı, primler için hayır kurumlarına bağışlama konusunda girişimde bulundu.

ARTMASI BEKLENİYOR

Siyah-Beyazlı oyuncular, bunun üzerine rotayı hayır kurumlarına çevirdi. Yıldızlar primlerini, Darüllaceze, Mehmetçik Vakfı, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Türk Eğitim Vakfı başta olmak üzere çeşitli kurumlara dağıtma kararı aldı.

Bu harekete Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldızı Mehmet Topal'ın da katıldığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde primlerini hayır kurumlarına bağışlayacak oyuncu sayısının artması bekleniyor.

(Fanatik)

Beşiktaşlı 4 Futbolcu ve Mehmet Topal, Milli Takım Primini Bağışlayacak

Son Dakika Spor Beşiktaşlı 4 Futbolcu ve Mehmet Topal, Milli Takım Primini Bağışlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • haluk: bence paragoz ardayla buraka bagislasinlar 21 0 Yanıtla
  • Xxxx: Mehmet topal ve eşi sürekli yardım geceleri düzenliyorlar ve sık sık bağışlarda bulunuyorlar. Diğerleride demekti kendilerinin hak etmediğini düşünüp bağışlıyor demekti. Allah kabul etsin 17 0 Yanıtla
  • vatanci: fatih hoca sende.onceki pirimleride verin..mehmetcik vakfina ve sehit ailelerine.. 12 2 Yanıtla
  • HLT: bir şehit ailesi olarak söylüyorum gurur verici iyiki BEŞİKTAŞ LIYIM.. 12 0 Yanıtla
  • selocan: kazansaydın alsaydın kaleye şut atmadan pirim alınırmı 7 5 Yanıtla
  • Salih aladar: Doğru ise gerçekten tebrikler,diğerlerinede örnek olur.Milli takım para kazanma yeri değildir. 9 0 Yanıtla
  • Zaza Sivas: ARDA EFENDİ BAĞIŞLAMIYORMU??? 9 0 Yanıtla
  • doğan: helala olsun demek kalır bizede bravo eğer bunu yaparlarsa kendi takımlarından aldıkları paralarda analarının sütü gibi helal olsun heleki BJK lılar zaren az alıyor diğer büyüklere göre 9 0 Yanıtla
  • civil engineer: kıyamet koptu şimdi reklamlar 8 0 Yanıtla
  • Yunus yüksektepe : Allah hayırlarınızı kabul etsin 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement