Beşiktaşlı Atiba'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Atiba'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Beşiktaşlı futbolcu, "Mülteci dramına kayıtsız kalmayan, örnek bir şefkat gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, AK Parti'ye ve Türk halkına teşekkür ediyorum." dedi.

09.03.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu Atiba Hutchinson, Sabah Gazetesi'ne verdiği ropörtajda taraftarlara seslenirken şampiyonluğa olan inancını dile getirdi. Beşiktaşlı futbolcu, ayrıca "Mülteci dramına kayıtsız kalmayan, örnek bir şefkat gösteren Türkiye hükümeti AK Parti'ye ve Türk halkına teşekkür ediyorum." dedi.

"TÜRK HÜKÜMETİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Mülteci dramına sessiz kalmadığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tükr hükümeti ve Türk halkına teşekkür eden Atiba, "Mülteci dramına kayıtsız kalmayan, örnek bir şefkat gösteren Türkiye hükümeti ve halkına teşekkür ediyorum. Bu konuda Kanada Başbakanı Trudeau'nun Türkiye'ye verdiği destek de çok hoşuma gitti. Dünya barışı çok önemli. Bizim yaşadığımız Kanada'da belki savaşlar olmuyor ama dünyanın bazı yerlerinde büyük yıkımlar, kıyımlar, ölümler, insanın canını acıtan şeyler yaşanıyor. Biz bunların küçük bir kısmını görüyoruz. Büyük kısmı ya görülmüyor ya da göz ardı ediliyor. Yapılması gereken şey ise daha duyarlı olmaktır, tekrarlanmaması için çaba sarf etmektir, insanları bilinçlendirmektir. Mülteci dramına kayıtsız kalmayan, örnek bir şevkat gösteren Türkiye hükümeti ve halkına teşekkür ediyorum. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun mülteci dramıyla ilgili mesajı ve bu konuda Türkiye'ye verdiği destek çok hoşuma gitti. Bunun diğer devletler ve insanlara örnek olmasını umut ediyorum." dedi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Bu sezon şampiyon olacaklarını dile getiren Atiba, "Teknik kadromuz deneyimli ve pozitif düşünen bir ekip. Yönetimimiz her türlü sorunumuzla ilgileniyor. Taraftarımızın desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Devre arasında iyi takviyeler yapıldı. Veli Kavlak ve Tolgay Arslan da sakatlıklarından kurtulup aramıza katıldı. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Çünkü ortaya koyduğumuz performansla şu anki konumumuzu hak ettik. Sezon sonunda Vodafone Arena'ya şampiyonluk pastasını ben getireceğim.'' ifadelerini kullandı.

"GOMEZ'İ FRANSA'YA KRAL GÖNDERECEĞİZ"

Alman golcüden övgüyle bahseden Atiba, "Türk Milli Takımı 2015'i çok iyi geçirdi. Bence Euro 2016'da gruptan çıkmak için büyük şansları var. Arda Turan, Türkiye için çok önemli bir oyuncu. Çok büyük bir futbolcu zekası var. Dünyanın en iyi takımlarından birisinin formasını giyiyor. Bu Türk futbolu için çok önemli bir olay. Fransa'daki şampiyonada bence Almanya ağır basıyor. Bizim planımız da Gomez'i Almanya Milli Takımı'na Türkiye gol kralı olarak göndermek." dedi.

"HAKEMLER ÜZERİNE OYUN OYNANIYOR"

Son yıllarda sıkça eleştirilen hakemlerin performanslarını değerlendiren Beşiktaşlı futbolcu, "İyi paslaşan, futbol oynayarak yenmeye çalışan bir ekibiz. Ancak görüyorum ki, birçok takım sahaya bize karşı oynamaktan çok oynatmamak için çıkıyor. Kadıköy'deki derbide Fenerbahçeli bazı isimler, futbol oynamaktan çok rakibin üzerine, hakemin üzerine oynadı. Futbolcu hangi takımda olursa olsun bu tür denemeler yapabilir. 'Neden böyle yapıyorsun?' diyemezseniz. Önemli olan maçı yönetmekle yükümlü olan hakemin bunlara 'Dur' demesidir. Üzülerek görüyorum ki, birçok maçta hakemler buna dikkat etmiyor. İster baskı, isterseniz rakip oyuncuların kötü niyeti deyin, hatalı kararlar veriyorlar." dedi.

"DÜĞÜNÜM ARENA'DA OLACAK"

"Eşimle resmi nikah yaptık. Ama bebek olduğu için bu aralar kutlama fırsatımız olmadı. Bunu yakın zamanda oturup konuşacağız." diyen Beşiktaşlı futbolcu, "Düğünü Vodafone Arena'da yapabiliriz. Mustafa Pektemek'in düğünü çok hoşuma gitmişti. Orada davulu elime almıştım. Kendi düğünümde de davul çalabilirim. Oğlum Noah, hayatıma bambaşka bir anlam kattı. Artık bakmam, ilgilenmem gereken biri var hayatımda. Evlat, insanı çok değiştiriyor." dedi.

"GENETİK AÇIDAN AVANTAJIM VAR"

Performansıyla alakalı konuşan Atiba, "Kondisyonla ilgili bir sorunum yok. Enerjim her zaman yüksetir. Bazen ağrılar sızılar oluyor ama onlar bugünün futbolunda aşılabilecek şeyler. Kendimi çok iyi hissetiyorum. Fiziksel açıdan genetik bir avantajım var; zayıf bir yapıya sahibim. Kilo almak gibi sorunum yok. Vücudumun beni götürdüğü yere kadar oynamak istiyorum." dedi.

Beşiktaşlı Atiba\'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Teşekkür
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Atiba'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BARBOSA: adam gibi adam recep tayyip erdoğan 0 0 Yanıtla
  • hdp li : bir gun herkez akp li olduguna pisman olacak 0 0 Yanıtla
  • hdp li : siyaset senin işin degil futbolunu oyna atiba seni severim 0 0 Yanıtla
  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.


Advertisement