Beşiktaşlı Denys Boyko, Torku Konyaspor Deplasmanına Gitmek İstemiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Denys Boyko, Torku Konyaspor Deplasmanına Gitmek İstemiyor

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ta Denys Boyko'nun Konya deplasmanına gitmek istememesi üzerine Teknik Direktör Şenol Güneş ve Başkan Fikret Orman devreye girdi.

18.05.2016 14:59  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın dünkü Barbekü partisinde Boyko krizi yaşandı. Takımdan ayrılacağı konuşulan Ukraynalı kalecinin, Konya deplasmanına gitmek istememesi üzerine kaptan Tolga kendisini ikna etmeye çalıştı. Olayı öğrenen teknik direktör Şenol Güneş önce Başkan Fikret Orman ile durumu değerlendirdi, sonra da Ukraynalı kaleciyle tesislere giderek bir süre görüştü.

FİKRET ORMAN 'KALACAK' DEMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımdan ayrılması gündemde olan Boyko ile ilgili, 'Boyko bizim takıma çok geç katıldı ve adaptasyon süresini henüz aşamadı. O geldiğinde maçlar başlamıştı. Önümüzdeki sezon çok iyi olacağına inanıyorum, çünkü çok çok iyi bir kaleci. Göndereceğimiz yönünde çıkan haberler tamamen asılsız' açıklamasını yapmıştı.

28 yaşındaki Denys Boyko ikisi Türkiye Kupası, ikisi de Süper Lig olmak üzere Beşiktaş'ta sadece 4 maçta forma giyebildi.

(Kaynak: Yeni Şafak)

Beşiktaşlı Denys Boyko, Torku Konyaspor Deplasmanına Gitmek İstemiyor

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Denys Boyko, Torku Konyaspor Deplasmanına Gitmek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • SPOR ADAMI.....: TOLGA ANASININ GÖZÜDÜR...ŞUNU DÜŞÜNÜN..ŞUAN TÜRKİYEDE ACABA SATIŞA KONULSA HANGİ TAKIM TOLGAYI ALMAK İÇİN UĞRAŞ VERİR.....BOYKO-MOYKO KALECİ OLMADIĞI ORTADA.....CENKİ ZORLA SATIŞA KOYUP..KENDİSİNİ TAKIMDA TUTAN ŞENOL EFENDİ...AVRUPA KUPALARINDAN EDEN. VE 5 ATAN FORVETE ALIN BENDENDE 4 YİYEYİM DERCESİNE KALEDE AYAKLA TOPU TUTMAYA ÇALIŞAN....ADAMMI KALEYE GEÇECEK....ARKADAŞLAR....TOLGA BU TAKIMDAN TEKMEYİ YİYECEKTİR...YOKSA BU TAKIMI SENEYE FENER ŞAMPİYON YAPAMAZ...TOLGA KAPI DIŞARI EDİLMELİDİR.. 0 1 Yanıtla

Advertisement