Beşiktaşlı Futbolcular Şampiyonluk İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Futbolcular Şampiyonluk İstiyor

Beşiktaşlı Futbolcular Şampiyonluk İstiyor

Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

10.11.2014 00:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş kalecisi Cenk Gönen, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kaleci Cenk Gönen, kazanmasını bildiklerini belirterek, "Uzun senelerdir Başakşehir'e karşı istediğimiz oyunu oynayamıyorduk. Bize ters geliyordu. Bu akşamda istediğimiz pas alışverişini yakalayamadık. Ancak büyük takım gibi kazanmasını bildik. Her geçen gün gelişen bir takımız. Şampiyonluk yolunda da emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Basın mensuplarının milli takıma çağrılmaması ile ilgili soruya ise Kerim, "Milli takıma çağrılıp çağrılmamak Fatih hocaya bağlı. Ben elimden geleni yapar çalışırım karar onların" diye cevap verdi.

Kendi performansının değil, takımının kazanmasının önemli olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu Kerim Frei, "2 mağlubiyetten sonra bu maçı kazanmamız çok önemliydi. Önemli olan benim performansım değil takımın kazanması. Pozisyonda kaleciye faul yaptığımı düşünmüyorum. Top oraya yönlendi bende koştum ve gol yaptım" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Futbolcular Şampiyonluk İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • paşa34: durun bakalım aceleniz nedir 0 0 Yanıtla

Advertisement