Beşiktaşlı Kaleci Günay, 30 Günde Fenomen Oldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Kaleci Günay, 30 Günde Fenomen Oldu

Beşiktaş'ın üçüncü kalecisi Günay Güvenç, idmanda kalenin 3 metre arkasından 'attığı golle' Avrupa basınında manşetlere çıktı.

21.04.2015 15:12  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günay Güvenç artık Avrupa'nın konuştuğu bir kaleci oldu... Ama kurtarışlarıyla değil, fizik kurallarına aykırı attığı golle gündeme oturdu.

HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI

Tolga Zengin ve Cenk Gönen'in sakatlanmasının ardından Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında kaleyi devralan 23 yaşındaki file bekçisi, performansı ile herkesin takdirini topladı. Teknik Direktör Slaven Bilic'in de güvenini kazanan Günay Güvenç, artık birinci kaleci olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

BBC'YE MANŞET OLDU

Kurtarışları ile Siyah-Beyazlı taraftarların da gönlünü fetheden gurbetçi file bekçisi, antrenmanda attığı inanılmaz golle Avrupa basınında manşetlere çıktı. Kalenin üç metre arkasından topu ağlara göndermeyi başaran 23 yaşındaki kaleci, BBC Sport'ta bile manşet oldu. Günay'ın attığı süper gol, "İnanılmaz!..

Beşiktaş kalecisi Günay Güvenç, idmanda imkansız bir açıdan gol attı" sözleriyle Twitter'dan paylaşıldı. Birçok yabancı internet sitesi de gurbetçi kalecinin bu golünü "İnanılmaz" olarak değerlendirdi.

MESSİ, NEYMAR'A ÖZENDİ

İbrahimovic, Kagawa, Di Maria, Neymar, Lionel Messi gibi birçok yıldız, antrenmanlarda Günay'ın attığı golün benzerlerini atıyor. 23 yaşındaki file bekçisi, "Elim kadar ayağım da iyidir" dedi.

Beşiktaşlı Kaleci Günay, 30 Günde Fenomen Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Kaleci Günay, 30 Günde Fenomen Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KOSER Lİ: nerdesin be quaresma'm !özledik seni gelllllllll <3 <3 17 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Beşiktaşın harcamaması gereken yetenekli bir isim 13 2 Yanıtla
  • Vatandaş: Beşiktaşın harcamaması gereken yetenekli biri 14 1 Yanıtla
  • Çiko: Forvet olsun 5 5 Yanıtla
  • yakamoz: ba dan iyi 4 3 Yanıtla
  • doğrucu: Bu arada antrenör şanssızlık şanssızlık büyük şanssızlık diyor :- gol olmamış ama harika vuruş ayağın topa gidişine bakın 2 1 Yanıtla

Advertisement