Beşiktaşlı Yönetici Albayrak: Şenol Hoca ile Yarın Tekrar Görüşeceğiz - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Yönetici Albayrak: Şenol Hoca ile Yarın Tekrar Görüşeceğiz

Beşiktaşlı Yönetici Albayrak: Şenol Hoca ile Yarın Tekrar Görüşeceğiz

Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, Şenol Güneş'le yapılan toplantıdan sonra "Henüz karara varamadık. Olumsuz durum yok. Yarın tekrar görüşeceğiz." dedi.

10.06.2015 20:22  Güncelleme: 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü Yöneticileri Metin Albayrak ile Mete Vardar, Teknik Direktör Şenol Güneş ile siyah beyazlı yönetici Ahmet Nur Çebi'nin Altunizade'de bulunan ofisinde bir araya geldi.

Yaklaşık 5 saat süren dev zirvenin ardından Nur Çebi ve Metin Albayrak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"YARIN BİR GÖRÜŞME DAHA OLACAK"

Metin Albayrak, Şenol Güneş ile yapılan görüşmeyle sorulara; "Şenol Güneş ile bugün bir görüşme gerçekleştirdik. Henüz bir karara varamadık. Şu ana kadar herhangi olumsuz bir durum yok. Ancak yarın bir görüşme daha gerçekleştirip ufak tefek pürüzleri halledeceğiz." dedi.

Sambade'nin görevinden ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili soruya ise Ahmet Nur Çebi; "Bizim sözleşmeli hocamız. Kontratımız devam ediyor." dedi.

"BEŞİKTAŞ'A HAYIRLI OLSUN"

Öte yandan Ahmet Nur Çebi'nin Altunizade'deki ofisinde gerçekleşen görüşme öncesinde, teknik direktör Şenol Güneş ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Tuncay Sabri Çebi isimli bir şahıs, kişisel Facebook hesabından, ''Şenol hoca tamam gibi. Beşiktaş'a hayırlı olur inşallah'' yazarak transferin bittiğine dair ipucu verdi.

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yönetici Albayrak: Şenol Hoca ile Yarın Tekrar Görüşeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Schutzstaffel: Haftaya netleşir 0 2 Yanıtla

Advertisement