Beşiktaşlı Yönetici: Diego ve Van Persie ile Anlaşmıştık - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Yönetici: Diego ve Van Persie ile Anlaşmıştık

Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, Diego ve Van Persie ile Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce anlaştıklarını ancak son anda bazı pürüzlerin çıktığını söyledi.

15.04.2016 08:41  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Fenerbahçe'nin iki yıldızı Diego Ribas ve Robin Van Persie ile yaşadıkları transfer görüşmelerine dair detayları anlattı.

"DIEGO İLE HER KONUDA ANLAŞMIŞTIK"

Katıldığı bir televizyon programına konuşan Torunoğlulları şunları söyledi: "Diego ile her konuda anlaşmıştık. Babasının istekleri çok olunca biz vazgeçtik. Sonra Fenerbahçe ile anlaştı. Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra da kendisini aradık, tebrik ettik."

"VAN PERSIE İLE ANLAŞTIK, FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ"

Erdal Torunoğulları, "Van Persie için anlaşmıştık. Bonservis ödemeyecektik. Kendisi ile de anlaştık ama sonra F.Bahçe devreye girdi, 6.5 + bonuslar verince kulübü de siz de haklı olarak bir şeyler yapın dedi, Fikret Orman da kabul etmedi. Bence de doğrusunu yaptı. Kendisi de Beşiktaş'ta oynamak istiyordu tabii ki kulübü 6.5 milyon Euro'dan neden vazgeçsin..." ifadesini kullandı.

Beşiktaşlı Yönetici: Diego ve Van Persie ile Anlaşmıştık

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yönetici: Diego ve Van Persie ile Anlaşmıştık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 8jk gerçeği: Yalana bak, bu iki oyuncunun ucretini ödemek için 8eşiktaşın önünü ve arkasınımı satacaklardı. Rvp8eşiktaşdiago mu olacaktı. Daha 3 kuruşu ödeyemeyen parasızlıktan ceza alan kulübe bak sen. Hayatları kolpa. 6 23 Yanıtla
  • ferit: van persi yi almak büyük yanlış olurdu gerçekten de.. Diego neyse fena olmazdı ama o da Q7 nin yarı ayarında ... 1 0 Yanıtla

Advertisement