Beşiktaşlılar, Belediyenin İftar Çadırında Oruç Açtı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlılar, Belediyenin İftar Çadırında Oruç Açtı

Beşiktaşlılar, Belediyenin İftar Çadırında Oruç Açtı

Beşiktaş Belediyesi tarafından Beşiktaş Meydanına iftar çadırı kuruldu.

30.06.2014 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediyesi tarafından Beşiktaş Meydanına iftar çadırı kuruldu. Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Tüm yurttaşlarımızı hem Ortaköy'de hem Beşiktaş Meydanı'nda, Abbasağa'da iftar sofralarımızda buluşmaya davet ediyorum" dedi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından ilk kez açılan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayı boyunca hizmet verecek olan iftar çadırının yanı sıra çorba çeşmesiyle şerbet çeşmesi de bulunacak. Ramazan çadırına gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Beşiktaş İstanbul'un en önemli en değerli özel noktası ve Beşiktaş İstanbul'un kalbi. İstanbul'un kalbi Beşiktaş olduğu gibi Beşiktaş'ın kalbi de bu Beşiktaş İskelesinin olduğu, Sinan Paşa Camii'nin olduğu aynı zamanda Barbaros Hayrettin'in heykelinin olduğu, türbesinin olduğu, Deniz Müzesi'nin olduğu bu güzel meydan. Bu meydanı halkımızla buluşturduk. İftar sofrasında Ramazan'ın bereketiyle buluşturduk" dedi.

Çorba çeşmesini Zincirlikuyu Metrobüs durağına da koyarak vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Hazinedar, "Aynı zamanda buradan bereket akıyor. Çorbamız aynı zamanda burada değil Levent'te aynı zamanda Zincirlikuyu Metrobüs durağında. Tabi hayatın koşturmacası içinde zorlanan tüm yurttaşlarımız için bir küçük imkan oluşturuyoruz. İftar sofralarımız tabi çok güzel. Ben tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Son derece kalite bir ortamda iftarımızı açma imkanımız var. Tüm yurttaşlarımızı hem Ortaköy'de hem Beşiktaş meydanında Abbasağa'da onları iftar sofralarımızda buluşmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlılar, Belediyenin İftar Çadırında Oruç Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement