Beşinci Kattan Düşen Bebek Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Beşinci Kattan Düşen Bebek Kurtuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Binadan görüntü Hastaneden anne ve bebek görüntüsü Annenin konuşması Alanya ilçesinde 5. kattaki evin penceresinden düşen 2 yaşındaki bebek, bir pastanenin tentesi sayesinde hayatta kaldı.

20.06.2016 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Binadan görüntü

Hastaneden anne ve bebek görüntüsü

Annenin konuşması Alanya ilçesinde 5. kattaki evin penceresinden düşen 2 yaşındaki bebek, bir pastanenin tentesi sayesinde hayatta kaldı.

Alınan bilgiye göre, Kadıpaşa Mahallesi Yakar Sokak'taki bir apartmanın 5. katındaki evin penceresinden, çatı katındaki kedi yavrularına bakmak isteyen 2 yaşındaki Esma Ceylin Küçükaslan, dengesini kaybederek aşağıya düştü. Binanın alt katında bulunan bir pastanenin tentesine çarpan çocuk buradan da kaldırıma düştü.

Durumu fark eden anne Şükran Küçükaslan tarafından çağrılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Esma Ceylin Küçükaslan, buradaki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Anne Küçükaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sıcak hava nedeniyle yatak odasındaki pencereyi açık bıraktığını söyledi. O sırada ortanca kızının diğer odadaki saksı çiçeğini pencereye bıraktığını anlatan Küçükaslan, "Ortanca kızımın ardından yatak odasının kapısı açık kalmış. Esma da yatak odasına gidip komidinin üzerine çıkarak, çatıdaki kedi yavrularına bakmış. 'Kızım' demeye kalmadan düştü. Allah'a çok şükür iyi. Allah bize bağışladı." diye konuştu.

Beşinci Kattan Düşen Bebek Kurtuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşinci Kattan Düşen Bebek Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement