Beşir Atalay Tatvan'dan Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Beşir Atalay Tatvan'dan Ayrıldı

Beşir Atalay Tatvan\'dan Ayrıldı

Van’da düzenlenecek olan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ öncesi Van Milletvekili Burhan Kayatürk ile birlikte Bitlis’in Tatvan ilçesini ziyaret eden ve geceyi ilçede geçiren AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, bugün ise gerçekleştirdiği ziyaret ve katıldığı kahvaltı programının ardından ilçeden ayrıldı.

07.08.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da düzenlenecek olan 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' öncesi Van Milletvekili Burhan Kayatürk ile birlikte Bitlis'in Tatvan ilçesini ziyaret eden ve geceyi ilçede geçiren AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, bugün ise gerçekleştirdiği ziyaret ve katıldığı kahvaltı programının ardından ilçeden ayrıldı.

Beraberindekilerle birlikte sabah erken saatlerde Van Gölü sahilinde yürüyüş yapan Atalay, burada bulunan İşletme Parkı'nı gezdi. Daha sonra çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Beşir Atalay, ilçedeki kısa gezi programının ardından ise özel bir otelde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Kahvaltı programında Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'dan ilçenin son durumu hakkında bilgiler alan Beşir Atalay, Tatvan'ı çok beğendiği dile getirdi.

Daha öncesinde de sık sık Tatvan'ı ziyaret ettiğini anımsatan Beşir Atalay, Tatvan'ın gelişime en müsait ilçelerin başında geldiğini ifade ederek, kutlu davada gösterdikleri duyarlılıktan ötürü ilçe halkına teşekkürlerini iletti.

İlçe Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Düzenlenen kahvaltı programının ardından otel çıkışında hatıra fotoğrafı çektirip ayaküstü vatandaşlarla sohbet eden Beşir Atalay, Van'da düzenlenecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmak üzere Van Milletvekili Burhan Kayatürk ile birlikte ilçeden ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşir Atalay Tatvan'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement