Beşir Derneği Açık Alanda İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Beşir Derneği Açık Alanda İftar Yemeği Verdi

Beşir Derneği Açık Alanda İftar Yemeği Verdi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinden Beşir Derneği Kahta Temsilciliği tarafından dernek binası önündeki açık alanda 300 kişiye iftar yemeği verildi.

15.06.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinden Beşir Derneği Kahta Temsilciliği tarafından dernek binası önündeki açık alanda 300 kişiye iftar yemeği verildi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Beşir Derneği Kahta Temsilcisi Mehmet Can, düzenlenen iftar programında yaptığı açıklamada, "Rahmet, bereket ve fazilet ayı mübarek Ramazan ayı birlik ve beraberliğe bizleri davet eden, dayanışmayı ve paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerini en güzel şekilde öne çıkaran bir aydır. Ramazan, fakirin, fukaranın, yetimlerin, öksüzlerin, yaşlıların, kimsesizlerin elinden tutacağı bir aydır. Baştanbaşa manevi duygularımızı öne çıkaran bir aydır. Bu mübarek ay münasebetiyle gönül dostlarımızla bir araya gelip bu güzel etkinliğin yaşanması ve "Bu Ramazan Herkes Seni Bekliyor" sloganıyla tertip edilen iftar soframıza gelenlerden Allah razı olsun. Gönüller yapmaya geldik ilkesi ile yola çıkan Beşir Derneği, Ramazan ayı içerisinde haftada bir iftar sofrasını yola açarak herkesi davet etmektedir" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşir Derneği Açık Alanda İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement