Beşir Derneği Kahta'daki Suriyeli Anneleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Beşir Derneği Kahta'daki Suriyeli Anneleri Unutmadı

Beşir Derneği Kahta\'daki Suriyeli Anneleri Unutmadı

Beşir Derneği Kahta Temsilcisi, Kahta’daki Suriyeli kadınlara anneler gününde karanfil dağıtarak ayni ve nakti yardımlarda bulundu.

10.05.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşir Derneği Kahta Temsilcisi, Kahta'daki Suriyeli kadınlara anneler gününde karanfil dağıtarak ayni ve nakti yardımlarda bulundu.

Savaştan kaçarak Kahta'ya yerleşen Suriyeli kadınlara, anneler gününde karanfil dağıtan Beşir Derneği Kahta Temsilcisi Mehmet Can, Suriyeli çocukları da kucağına alıp sevdi, hastalarla sohbet ederek her zaman onların yanında olduğunu söyledi.

Can, "Beşir Derneği olarak, din ve ırk farkı gözetmeksizin tüm mazlum insanlara her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunmaya gayret ediyoruz. Suriyeli annelerimize sadece annler gününde değil, her zaman, evlatlarını kurtarmak için ülkemize sığınan savaş mağduru annelerin yanındayız. Derneğimiz kendi ismine ve misyonuna uygun olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında birçok yardım kampanyası yürütüyor. Evladını kaybetmiş olan bütün annelerin bir evladı olarak hepsinin Anneler Günü'nü kutluyorum. Şunu da belirtmek istiyorum, Beşir Derneği olarak, bütün mazlum Suriyeli kadınlarımızın, annelerimizin ablalarımızın, bacılarımızın yanındayız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşir Derneği Kahta'daki Suriyeli Anneleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement