Beşiri'de Sağlık Skandalı - Son Dakika
Yerel

Beşiri'de Sağlık Skandalı

Beşiri\'de Sağlık Skandalı

Batmanın Beşiri İlçesindeki tek sağlık ocağı, 7 gün boyunca kapalı kaldı.

28.09.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçedeki tek sağlık Ocağı 7 gün süreyle kapalıydı

Batmanın Beşiri ilçesinde bulunan Sağlık Ocağının bayram boyunca kapalı olduğu ve rahatsızlanan vatandaşların kapıdan geri döndüğü bildirildi.

Behrem Yoğun mahallesinde bulunan Sağlık Ocağı bayram öncesinden kapatıldı ve dün akşam saatlerine kadar kapalı tutuldu.

Çeşitli rahatsızlıklar yaşayan Beşirililer başvurdukları sağlık ocağının kapısını kilitli görünce kendi olanaklarıyla Batmana geldiler.

Beşiri'ler yaptıkları açıklamada "bayram öncesinden itibaren yani Pazartesi ve Salı günleri doktor yoktu. Sağlık ocağında sadece bir müstahdem vardı. Çarşamba gününden bayramın son gününe kadar Sağlık Ocağı kapalıydı. Yetkililerin bu konuyu araştırmalarını istiyoruz. Eskiden icapçı diye Ocağın kapısına bir kağıt asılır ve doktorun telefon numarası yazılırdı. Bu bayramda sağlık ocağımız tamamen kapalı tutuldu. Bunun nedeninin açıklanmasını istiyoruz" dediler. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşiri'de Sağlık Skandalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • şikayetsavar: tatilde hnagi sağlık ocagı acıktiki sizin olsun orası acil servis değil. maksat camur at izi kalsın 1 0 Yanıtla
  • şikayetsavar: altug yorumun için sağol daha net acıklanamazdı. 1 0 Yanıtla

Advertisement