Beşirili Öğrencilere Gezi - Son Dakika
Yerel

Beşirili Öğrencilere Gezi

Beşirili Öğrencilere Gezi

Batmanın Beşiri ilçesinde, kaymakamlık tarafından hazırlanan "Her Kitap, bir Hayat" projesi ile 45 öğrenci Kayseri-Nevşehir illerine gönderildi.

21.05.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başardılar, geziyi hak ettiler

Başarılı 45 öğrenci Kayseri- Nevşehir gezisine gönderildi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES Projesi kapsamında finanse edilen ve Beşiri Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Her Kitap, bir Hayat" Projesi kapsamında öğrencilere gezi düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar'ın destek ve katkılarıyla ilçe merkezindeki liselerde okuyan YGS de başarılı 45 öğrenci bir otobüsle iki gece, üç gündüz il dışı Kayseri ve Nevşehir gezisine gönderildi.

ÇOCUKLARI PROF. DR.YUSUF BARAN KARŞILADI

Geziye katılacak öğrencileri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ubeydullah Aydın da öğrencilerle birlikte Kayseri gezisine gitti.

Kayseri'de Abdullah Gül Üniversitesi kurucularından Türkiye'nin en genç Profesörü unvanına sahip olan Abdullah Gül Üniversitesi Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Beşirili Prof. Dr. Yusuf Baran, Üniversite kapısında öğrencileri karşıladı.

Prof. Dr. Yusuf Baran, öğrencileri ve rehber öğretmenlerini Abdullah Gül Üniversitesini gezdirerek Üniversiteyi tanıttı.

Konferans salonunda öğrencilerle söyleşide bulundu. AG Üniversitesi gezisinden sonra, uğurlanan öğrenciler, Kayseri'de Kapuzbaşı şelalelerini gezdiler.

SODES Projesi kapsamında iki gece üç gündüz Kayseri-Nevşehir gezisine katılan öğrenciler Ürgüp'te dört yıldızlı otelde konakladı.

Geziye katılan 45 öğrenci ve rehber öğretmenler, Projeye katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar'a ve proje ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Beşirili Öğrencilere Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement