Besni Belediye Başkanı Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Besni Belediye Başkanı Öztürk'e Ziyaret

Organik Gübre Fabrikası kurulması için Besni ilçesine gelen heyet, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ile görüştü.

05.12.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organik Gübre Fabrikası kurulması için Besni ilçesine gelen heyet, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ile görüştü.

Organik gübre fabrikasını kuracak AK Parti 23'üncü dönem Uşak Milletvekili Nuri Uslu, Kırgızistan Eski Ekonomi Finansman Bakanı Urwlan Tocikbekov, Agrotolia Gübre Şirketi Ortağı İskender Ulutaş, Ziraat Mühendisi Derya Ulaşan, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ve İlçe Emniyet Müdür Cemal Avan ile Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Öztürk, Organize Sanayi Bölgesindeki yatırım alanını heyete gösterdiklerini söyledi.

Kaymakam Kaya'nın tavsiyesi üzerine atıl durumda olan eski zirai donatım tesisin olduğu yeri tavsiye ettiklerini dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Tavsiye edilen 38 dönümlük alan ve bu alana organik gübre fabrikasının kurulması, idari binanın da değerlendirilmesi ve Adana'da bulunan fabrikalarının iki kat kapasitesinde bölgeye değer katacak ve hizmet edecek fabrika kurulacaktır. Müracaatlarını aldık. Zirai donatımın tahsisi ile ilgili Başbakanlığımıza müracaatı gönderiyoruz. Onay ve izin aldıktan sonra buranın tahsisini yaparak tam kapasiteli gübre fabrikasını memleketimize kazandıracağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Besni Belediye Başkanı Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement