Besni'de İhtiyaç Sahipleri İçin Askıda Ekmek - Son Dakika
Güncel

Besni'de İhtiyaç Sahipleri İçin Askıda Ekmek

Besni\'de İhtiyaç Sahipleri İçin Askıda Ekmek

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde fırın işleten 32 yaşındaki Gökhan Kızılcapınar,askıya poşetler içinde maddi durumu yetersiz olan vatandaşların alması için ekmek bırakıyor.

22.10.2014 15:03  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde fırın işleten 32 yaşındaki Gökhan Kızılcapınar, vatandaşların verdiği paralar karşılığında işyerinin önüne koyduğu askıya poşetler içinde maddi durumu yetersiz olan vatandaşların alması için ekmek bırakıyor.

Ekmek fırını işletmeciliği yapan Gökhan Kızılcapınar'a ilçedeki vatandaşlar tarafından iş yerinin önüne ekmek bırakması karşılığında para veriliyor. Kızılcapınar da her gün poşetler içerisinde askıya ekmek bırakarak ihtiyaç sahiplerinin almasını sağlıyor.

Kızılcapınar, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"Vatandaşlar ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere para bırakıyor. Biz de hem bu paralar karşılığı hem de kendi bütçemizden yaptığımız ekmekleri askıya asıyoruz. Dağıttığımız ekmekleri ihtiyaç sahibi olanlar kimseden istemeden evine götürebiliyor. Öğle ve akşam saatlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar paralarının olmadığını utanarak söyleyip ekmek istiyorlardı. Biz de vatandaşlarımızın rencide olmaması için böyle bir uygulama yaptık. Diğer fırıncı arkadaşlar da bu tür uygulama yaparsa daha çok vatandaşımıza hizmet etmiş oluruz." - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Besni'de İhtiyaç Sahipleri İçin Askıda Ekmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement