Besni'de Jandarma'dan Trafik Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Besni'de Jandarma'dan Trafik Haftası Etkinlikleri

Besni\'de Jandarma\'dan Trafik Haftası Etkinlikleri

Adıyaman'ın Besni İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığınca Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda öğrencilere yönelik seminerlere devam ediyor.

11.05.2013 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığınca Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında okullarda öğrencilere yönelik seminerlere devam ediyor.

Besni İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı J.Bçvş. Osman Yıldırım tarafından Besni'ye bağlı Şambayat Beldesi, Sarıyaprak Beldesi, Kutluca, Atmalı, ve Çamlıca Köyü İlkokullarında bulunan öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla eğitici trafik semineri verildi.

Seminerde öğrencilere ülkemizin en önemli sorunlarından birinin trafik sorunu olduğu, bu sorunun ancak iyi bir eğitim ve insanların kurallara uyma alışkanlığının kazandırılması ile çözülebileceği belirtildi.

Öğrencilere yayaların ve yolcuların uyması gereken kurallar ile bisiklet sürücülerinin uyması gereken kurallar anlatıldı. Özellikle ilçeye bağlı köylerde öğrencilerin taşımalı olarak okullarına gidip geldikleri, bu sebeple okul servis araçlarında uyması gereken kurallar gösterilerek bu konu ile ilgili öğrencilere bilgilendirici kartlar dağıtıldı.

Jandarma tarafından yapılan bu faaliyetlerin öğrencileri çok sevindirdiği görülerek Trafik Haftası boyunca bu etkinliklerin devam edeceği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Jandarma'dan Trafik Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement