Besni'de Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Besni'de Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Besni\'de Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

11.11.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Çomak Köyü yakınlarında meydana geldi. Besni'ye giden Halil Sağ yönetimindeki 01 RD 797 plakalı kamyon, 23 yaşındaki Abdullah Alkayış yönetimindeki 02 DZ 653 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 48 yaşındaki Nurey Alkayış öldü, sürücü Abdullah Alkayış ile 9 yaşındaki Kübra ve 8 yaşındaki Büşra Alkayış kardeşler yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ölen Nurey Alkayış'ın cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası, yaralıların tedavi gördüğü hastanenin morguna konuldu. Bu arada kazayı duyarak hastaneye gelen Alkayış ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Kamyon sürücüsü Halil Sağ'ın gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Besni

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Besni'de Kamyon ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement