Besni'de Teog Öğrencilerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Besni'de Teog Öğrencilerine Seminer

Besni\'de Teog Öğrencilerine Seminer

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından TEOG öğrencilerine üst öğrenim kurumlarının tanıtımı seminerleri verildi.

23.04.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından TEOG öğrencilerine üst öğrenim kurumlarının tanıtımı seminerleri verildi.

Seminer ile ilgili açıklama yapan Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mehmet Murat Göğüş, "Öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve değerleri doğrultusunda üst eğitim kurumlarına yönlendirilmesi çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda müdürlüğümüzce, sorumluluk alanımızda bulunan Tut ve Besni ilçelerinde rehber öğretmeni olmayan okullarımızda TEOG sınavına girecek öğrencilerimize müdürlüğümüz rehber öğretmenleri tarafından 01 Nisan 2015 -14 Nisan tarihleri arasında ortaöğretim kurumlarının tanıtıldığı seminerler verildi. Seminerler Besni ilçesinde 14 Tut ilçesinde 5 okulda verilmiştir. Seminerlere toplam 8.sınıfta okuyupta Teog sınavına girecek 652 öğrencimiz katılmıştır. İlçemizde eğitim-öğretim seviyesinin yükseltilmesi ve her öğrencimize rehberlik hizmetlerinin ulaştırılması konusundaki çalışmalarımız devam edecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Teog Öğrencilerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement