Besni Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Besni Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Broşürlerin dağıtımı Vatandaşların uyarılması Besni Emniyetinden dolandırıcılık uyarısı Adıyaman'ın Besni ilçesinde artan telefon dolandırıcılığına karşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelleri vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıttı.

13.07.2016 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Broşürlerin dağıtımı

Vatandaşların uyarılması Besni Emniyetinden dolandırıcılık uyarısı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde artan telefon dolandırıcılığına karşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelleri vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Vatandaşları arayarak kendilerini polis, asker, savcı olarak tanıtıp para isteyen telefon dolandırıcılarının 3 günden beri arttığını ifade eden yetkililer, vatandaşların bu tür oyunlara inanmamalarını istedi.

Dolandırıcıların vatandaşlara isim ve soy isimleriyle hitap edip güvenlerini kazandıktan sonra vatandaşlara terör örgütleriyle bağlantıları olduklarını söyleyerek belirttikleri hesaplara para yatırmalarını istediklerini ifade eden polis ekipleri, dağıttıkları broşürlerle hiçbir polis, asker ve savcının para istemeyeceklerini vatandaşlara anlattı.

Artan telefon dolandırıcılığına karşı Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından belediyeden sık sık anons yaptırılırken, bir vatandaşın da telefon dolandırıcılarına bin 600 lira para kaptırdığı öğrenildi.

Besni Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Besni Emniyetinden Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement