Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası

Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası

Gençlik Haftası münasebetiyle Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

28.05.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Haftası münasebetiyle Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.

Kan bağışına Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Tanrıverdi, Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan katıldı. Kan bağışında bir konuşma yapan Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ali Tanrıverdi, kan bağışının hem toplumsal, hem de sağlık açısından önemli olduğunu belirterek, kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğunu söyledi.

Tanrıverdi, "Kan bağışı yapmak, kısa bir zaman alır ancak karşılığında bir insanın hayatını kurtarabilirsiniz. Her yıl binlerce vatandaşımız ya bir kaza ya da bir hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Kan vermek sosyal bir sorumluluktur. Ayrıca kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Sağlıklı herkesin kan bağışında bulunması bir gereklilik, bir zorunluluk diye düşünüyoruz. Çünkü verilecek kan bir hayat kurtaracaktır" dedi.

Tanriverdi'den sonra konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Akdoğan ise Kızılay'ın Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır sloganına dikkat çekerek, "Gerçekten kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay'ı sürekli kampanyalar düzenlemektedir. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren Okulumuz ve personelimiz bu kez de bu kampanyayı kendisi düzenleyerek Gençlik haftasında önemli organizasyona ev sahipliği yapmış oldu" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement