Besni İdman Yurdu Spor'dan Reşit Alkan'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Besni İdman Yurdu Spor'dan Reşit Alkan'a Plaket

Besni İdman Yurdu Spor\'dan Reşit Alkan\'a Plaket

Adıyaman 2. Amatör kümede mücadele ederek lig boyunca başarılı bir sezon geçiren ve 1. Amatör Kümeye yükselen Besni İdman Yurdu Spor, Adıyamanlı iş adamı Reşit Alkan’a takıma verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

10.07.2016 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman 2. Amatör kümede mücadele ederek lig boyunca başarılı bir sezon geçiren ve 1. Amatör Kümeye yükselen Besni İdman Yurdu Spor, Adıyamanlı iş adamı Reşit Alkan'a takıma verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Plaket töreninde Besni İdman Yurdu Spor Kulüp Başkanı Ufuk Yılırımsarısı, 2. Başkan Efkan Efe, Teknik Direktör Cafer Turhan ve İşitmen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü İşitmen hazır bulundu.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ufuk Yılırımsarısı, "Besni İdman Yurdu Spor Kulübü olarak 2. amatör liginde iyi bir sezon geçirdik ve 1. Amatör kümeye yükseldik. Bizim bu başarımızda hayırsever iş adamı Reşit Alkan'ın emeği de büyük. Bizde her zaman maddi manevi destek verdi. Kendisine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İş Adamı Reşit Alkan ise sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olduklarını belirterek, takıma bundan sonra da destek çıkacağını söyleyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni İdman Yurdu Spor'dan Reşit Alkan'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement