Besni İlçesinde İdari Amirler Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Besni İlçesinde İdari Amirler Toplantısı Yapıldı

Besni İlçesinde İdari Amirler Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’ın Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya başkanlığında, ilçe idare amirleri toplantısı yapıldı.

10.11.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni Kaymakamı Çağlayan Kaya başkanlığında, ilçe idare amirleri toplantısı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya başkanlığında kurumların yürüttükleri hizmetlerin değerlendirilmesi ve işbirliği gerektiren hususlarda gerekli koordinasyonun sağlanarak, karşılaşılan sıkıntıların çözülmesi, yapılacak çalışmaları belirlemek üzere toplantı yapıldı.

Toplantıda kurum amirleri, kurumları ile ilgili sorun ve talepleri dile getirdi. Kurum amirleri genel olarak sıkıntılarının bulunmadığını, yasa ve yönetmelikler çerçevesinde çalışmaların yürütüldüğünü beyan ettiler.

Kaymakam Kaya ise toplantıda yaptığı konuşmada; "Kamu görevlilerinin vatandaş odaklı hizmet anlayışına yönelik olarak kamu kurumuna gelen her vatandaşa karşı güler yüzlü, anlayışlı ve duyarlı bir şekilde hareket edilmelidir. Kamu kuruluşlarında vatandaşa kötü muameleye karşı asla hoşgörü gösterilmeyecek, vatandaşlarımızın kötü muamele ile ilgili şikayetleri birim amirleri tarafından öncelikle işleme alınacak ve derhal Kaymakamlık makamına bildirilecektir. Yine bununla birlikte kamu hizmetlerinde eşitlik, adalet ve tarafsızlık ilkesi esas olduğu ve hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmetler hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirilecektir" ifadelerini kullandı.

Kurumlar bazında karşılıklı değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni İlçesinde İdari Amirler Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement