Besni Myo'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Besni Myo'da Mezuniyet Sevinci

Besni Myo\'da Mezuniyet Sevinci

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri düzenlenen tören ile mezun oldu.

12.06.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Besni Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri düzenlenen tören ile mezun oldu.

Düzenlenen mezuniyet törenine, Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. M. Talha Gönüllü, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besni İlçe Jandarma Komutan Vekili Sefa Doğmaz, Besni Yurt Kur Müdürü Hüseyin Sonkaya, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve velileri katıldı.

Besni Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Programda tüm öğrenciler adına konuşma yapan 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı okul birincisi Bankacılık ve Sigortacılık öğrencisi Özlem Çelik, kendileri için emek harcayan öğretmenlerine ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü'ye teşekkür etti.

Yüksekokul Müdür Vekili Öğretim Görevlisi Zihni Alp Çevik ise öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz'da konuşmasında, öğrencileri kutlayarak başarılar diledi.

Adıyaman üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ise, eğitime gönül vermiş öğrencilerle beraber olmanın bahtiyarlığını yaşadığını belirterek, "Eğitim bizim ortak idealimizdir. Biz bu ideal uğrunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün bu çalışmamızın sonucunu alıyoruz. Dileğim daha nice yıllar sizlerle bu mutlulukları paylaşmak, yaşamaktır. Yarınlar elbette onu bu günden görebilenlerindir. Adıyaman Üniversitesi her sahada yarını bu günden karşılama gayretindedir. Çalışmalarımızı sağlam temellere oturtarak kendimizi düşünmekten çok kurumumuzu Adıyaman'ı ve ilçelerimizi, yani sizleri düşünerek hareket ediyoruz. Bundan yıllar sonra bile hatırlandığımızda hayır duanızı alacak büyük atılımlar içerisindeyiz. Öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın memnuniyetini temel hedefimiz sayıyoruz. Tabi bütün bunları sizin desteğinizle yapmaya muvaffak oluyoruz. Hayatımızda başarıya giden yol buradan geçiyor. Hayatın dar kalıpları arasına sıkışıp insanları ve çevremizi dar çerçevelerde değerlendirmememiz gerekir. Bizler geleceğe yön verecek olan insanlarız. Günümüz bilim ve teknoloji asrıdır. Yürüyerek değil koşarak bile geride kalanlar var. Bizler bir maratonun içerisindeyiz. Yönümüzü geleceğe çevirmiş önümüzdekileri yakalamaya hatta geçmeye çalışıyoruz. Bu geleceğe geniş bir perspektifle bakabilen, ufku açık olanların başarabileceği bir yarıştır. Bize emanet ettiğiniz evlatlarınızı daha donanımlı olarak size göndermenin sevincini yaşıyoruz. Evlatlarımız geleceğimizdir. Ben onların üzerine titriyorum. Hocalarım titriyorlar. Hepinizde öylesiniz. Onları daha iyi anlarsak biz kazanmış olacağız. Sizler eğitim neferi eğitim gönüllüsüsünüz. Yüreğiniz eğitim aşkıyla yanıyor. Sizin bu duygunuzu Üniversite olarak paylaşmak istiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı okul birincisi Bankacılık ve Sigortacılık öğrencisi Özlem Çelik mezuniyet yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çaktı.

Program dereceye giren öğrencilere ödül ve diplomalarının verilmesi ile devam etti.

Ödül töreninin ardından kep atma töreni ile devam eden program kokteyl ve müzik eşliğinde eğlence ile son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Myo'da Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement