Besni ve Gölbaşı İlçelerine Fen Lisesi - Son Dakika
Yerel

Besni ve Gölbaşı İlçelerine Fen Lisesi

Besni ve Gölbaşı İlçelerine Fen Lisesi

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Besni ve Gölbaşı ilçelerine fen lisesinin yapılacağını açıkladı.

13.06.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Besni ve Gölbaşı ilçelerine fen lisesinin yapılacağını açıkladı.

Adıyaman'ın eğitimde il ve ilçelerin topyüken kalkınması için gayret sarf ettiklerini kaydeden Ahmet Aydın, eğitim öğretim alanında gerekli olan her ne var ise, ivedilikle çözümü noktasında çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Aydın açıklamada, "Hemşerilerimizin her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de talep ve ihtiyaçlarının karşılanması ve gerekenin yapılması her zaman olduğu gibi öncelikli hedeflerimizdendir.

Bu bağlamda, özellikle hemşehrilerimizin son günlerde büyük bir beklentisi ve arzusu olan Besni Fen Lisesi ve Gölbaşı Fen Lisesi'nin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapımı kararlaştırılmıştır. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber yapmış olduğumuz çalışmaların neticelenerek, memleketimize kazandırılacak olan bu güzide eserlerin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Mevlamdan niyaz ediyorum.

Hemşehrilerimizin ciddi manada benimsedikleri ve geleceğimiz olan gençlerimiz için sahiplendikleri Fen Liselerinden, ileride ülkemiz ve milletimiz için birer yıldız gibi parlayacak olan yeni nesillerin yetişeceğine olan inancımız tamdır.

Adıyamanımıza eğitim ve öğretim alanında adeta tarihi bir yatırım niteliğinde olacak olan Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Merkezi ile beraber, Besni ve Gölbaşı ilçelerimize yapılacak olan Fen Liselerinin de hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Herşey geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılmaya devam edecektir.

Besni ve Gölbaşı ilçelerimize Fen Liselerinin kazandırılması noktasında ve hiç durmadan devam eden eğitim yatırımlarının Adıyamanımıza gelmesinde vesile olan başta, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz, milletvekillerimiz ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni ve Gölbaşı İlçelerine Fen Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement