Besni Ziraat Odasından "Kırsal Kalkınmayı Destekleme" Konulu Panel - Son Dakika
Yerel

Besni Ziraat Odasından "Kırsal Kalkınmayı Destekleme" Konulu Panel

Besni Ziraat Odasından "Kırsal Kalkınmayı Destekleme" Konulu Panel

Adıyaman’ın Besni Ziraat Odası ve GAP TEYAP iş birliği ile Besni ilçesinde “Kırsal Kalkınmayı Destekleme” konulu panel düzenlendi.

23.03.2016 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni Ziraat Odası ve GAP TEYAP iş birliği ile Besni ilçesinde "Kırsal Kalkınmayı Destekleme" konulu panel düzenlendi.

Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen panele, Besni Ziraat Odası Başkanı İsmail Sümer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Kösekul, muhtarlar ve çiftçiler katıldı. Panele konuşmacı olarak katılan İpek Yolu Kalkınma Ajansından Onur Yıldız, GAP İdaresinden Orhan Yaşar, GAP TEYAP Adıyaman İl Koordinatörü Bünyamin Arslan, Kırsal Kalkınma Şube Müdürlüğünden Mustafa Beyaztaş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Ayhan Polat, çiftçi ve muhtarlara desteklemelere nasıl başvurulur, hangi amacı kapsar, hangi şartlarda başvuru yapılır, hibe oranları ve süreleri ile ilgili bilgiler verdi. Panel sonunda açıklama yapan GAP TEYAP Adıyaman İl Koordinatörü Bünyamin Aslan, "GAP İdaresi TEYAP Projesi kapsamında Kırsal Kalkınmayı Destekleme konulu panel düzenledik. Var olan destekler, şu ana kadar verilmiş hibe programları, destekleme konuları, hibe programları ve amaçları gibi konularda çiftçilerimize ve muhtarlarımıza bilgilendirmede bulunduk. Panelimize katılan kurumlar da kendi sunumlarını yaparak özellikle Besni'de vermiş oldukları destekler konusunda çiftçileri ve muhtarları bilgilendirdiler" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Ziraat Odasından 'Kırsal Kalkınmayı Destekleme' Konulu Panel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement