Besni Zormağara Okuluna Japonya Destek Verecek - Son Dakika
Yerel

Besni Zormağara Okuluna Japonya Destek Verecek

Besni Zormağara Okuluna Japonya Destek Verecek

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Japonya Büyük elçiliği Yerel Projeler Hibe Programı 2016 yılı kapsamında Besni Kaymakamlığı Ar-Ge Birimi tarafından başvurusu yapılan ve Besni’de bir ilk olan “Japonya’dan Besni’ye İkinci Eser” adlı proje, 402 proje içerisinde ilk 11’e girmeyi başardı.

16.06.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Japonya Büyük elçiliği Yerel Projeler Hibe Programı 2016 yılı kapsamında Besni Kaymakamlığı Ar-Ge Birimi tarafından başvurusu yapılan ve Besni'de bir ilk olan "Japonya'dan Besni'ye İkinci Eser" adlı proje, 402 proje içerisinde ilk 11'e girmeyi başardı.

Japonya'dan Besni'ye İkinci Eser" adlı proje kapsamında Besni İlçe Zormağa Köyü İlkokulu A'dan Z'ye yenilecek. Proje kapsamında okula 53 bin dolar para harcanacak. Proje hakkında açıklama yapan Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, "İlçemiz Zormağara köyümüze yaptırmayı planladığımız ve Japonya Büyükelçiliğine sunduğumuz projemiz elemeyi geçerek finale kaldı. Yerinde tespit etmek amacıyla Japonya'dan gelen diplomatları makamda ağırlayarak Besni ve Zormağara köyü ile ilgili bilgi verdik. Son aşama tamamlandığı takdirde köy ilkokulu lavabo, oyun parkı, çevre düzenlemesi ve baştan sona tadilatı ile modern bir görünüme kavuşacak ve çocuklarımıza modern bir okul olarak hizmet verecektir. Bu projenin hazırlanmasında Besni Ar-Ge Proje Koordinatörü Yaşar Gülten başta olmak üzere emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Zormağara Okuluna Japonya Destek Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement