Best Balıkesir'den Başkan Uğur'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Best Balıkesir'den Başkan Uğur'a Ziyaret

Gelecek sezon Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Best Balıkesir Takımı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

08.06.2016 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek sezon Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Best Balıkesir Takımı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre ziyarette oyuncuların yanı sıra Best AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Best AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sırrı Yırcalı, Best Balıkesir Kulübü Başkanı Gafur Çoymak ve başantrenör Mete Babaoğlu hazır bulundu.

Banvit'in ardından Spor Toto Basketbol Ligi'nde kenti temsil edecek ikinci takımın Best Balıkesir olduğunu hatırlatan Uğur'un konuşmasında, "Balıkesir'e büyük takımlar ve onların taraftarları gelecek. Balıkesir'in tanıtımı açısından bu başarı çok önemli. Arzu ediyoruz ki Balıkesir'in ismi ülke genelinde ve dünyada daha çok duyulsun. Büyükşehir Belediye spor'un tekerlekli sandalye basketbol takımı da Süper Lig'de yarışıyor. PTT 1. Lig'de ise futbol takımlarımız var. Ama basketbol son zamanlarda revaçta ve gençlerin tercih ettiği bir spor dalı oldu. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir'deki böyle başarılardan dolayı memnunuz. Her zaman sporun, sporcunun ve bunlara destek verenlerin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi.

Ziyaret sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur'a, takımın 10 numaralı forması hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Best Balıkesir'den Başkan Uğur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement