Best Balıkesir'den Belediye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Best Balıkesir'den Belediye Ziyareti

Best Balıkesir\'den Belediye Ziyareti

Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselen Best Balıkesir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti.

09.06.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'ne yükselen Best Balıkesir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Kulübün kurucusu ve sponsoru BEST A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Kaşkanı Rona Yırcalı, Başkan Gafur Çoymak, Başantrenör Mete Babaoğlu ve oyuncular Başkan Uğur'a forma hediye edip, destek istedi. Balıkesir'de basketbolun çok sevildiğini, basketbolseverlerin aileleriyle maç izlemeye geldiğini belirten Rona Yırcalı "Biz Yırcalı ailesi ve Best Balıkesir olarak spora elimizden gelen katkıyı yapacağız. Sizden de başkanımız olarak desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Mavi beyazlı ekibin ligde Balıkesir'i temsil edecek olmasının kentin tanıtımı açısından da büyük önem taşıdığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir'e büyük takımlar ve taraftarları gelecek. Biz belediye olarak sporu her zaman destekliyoruz. Arzu ediyoruz ki Balıkesir'in ismi ülke genelinde ve dünyada duyulsun. Büyükşehir Belediyespor'un da tekerlekli basketbol takımı Süper Lig'de.

PTT 1'inci Lig'de ise futbol takımlarımız var. Ama basketbol son zamanlarda revaçta ve gençlerin tercih ettiği bir spor dalı oldu. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye hazırız. Balıkesir'e yeni yapılan kapalı spor salonu ve tesisler ile basketbolun de daha da gelişeceğine inanıyorum" diye konuştu.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Best Balıkesir'den Belediye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement